• superclasico tarihinin en erken atılmış golünü pazar günü boca juniors ağlarına göndermiş olan çocuk.
  • kendisinin transfermarkt profili. ertuğrul sağlam gittiğim takıma alırdım demiş ama türkiye'ye uğramadan avrupa'ya gideceğine dair beklentim daha fazla.
  • transferi için 4m €'luk teklif yapıldığı söylenen bücür topçu.

    river plate forumlarında görebildiğim kadarıyla kendisinin yerine oyuncu bakılmaya başlanmış ve alternatifler tartışılmak ile birlikte klasik türk haberciliği şeklinde real-barca-chelsea vs'nin peşinde olduğu yazılmış.

    gerçekçi transfer aksiyonlarına geçersek en ciddi ilgilenen 3 kulüp beşiktaş , lazio ve borussia dortmund. river plate'in 9 m €'dan aşşağı satmayacağını pek çok farklı kaynaktan okudum ama onlarında tek bir kaynaktan çıkmış olması olası. bu durumda bizim 4 m €'yu gözü kapalı reddecektir river plate.

    dortmund ile bir anlaşma yapıp bu danaya %50-50 (4.5 m € ) girsek süper olur aslında. olurda adam tutarsa %50 nin opsiyonu olsun atıyorum 7.5-10 arası m € va bu adam dortmund'a verilsin. tutmaz ise dortmund'a ödediği paranın bir miltarı ödensin patlayan bize patlasın . italyan işi şeklinde.

    beşiktaş'ın porto olma hedefindeki en önemli yatırım olacak kendisi . oynatabilirsek özellikle iç sahada bol gollü bol atraksiyonlu maçlar bizi bekliyor oğuzhan'ın da orta ikiliye geçmesiyle birlikte.
  • beşiktaş'ımıza geleceği iddia edilenlerin arasından en çok istediğim futbolcu. demba ba, eto'o, diego hatta bu kadar istetmemişti kendini bana. bana sorulursa tam bir regen ve wonderkid. beşiktaş ve bilic bu adamı işleyebilir diye düşünüyorum. yıllar yılı dedem yaşında adamlara saçılan milyon yuroları düşününce, 21 yaşında böyle bir adamı transfer etmek için adımızın çıkmış olması bile hoşuma gidiyor. geçen sene pedro, bu sene lanzini olursa, işte o zaman bu iş çok hoşuma gitmiş olur.

    başkan bırak saçma sapan adamlarla uğraşmayı, bize lanzini'yi al !
  • ikinci bir delgado vakası yaşatacak fiziği zayıf futbolcu.
  • fm dilinde söylersem strength'i zayıf balance'ı yüksek futbolcudur. kaynak izlediğim youtube videosu, şu an link veremiyorum. adama faul yapılsa bile ayakta durmayı başarıyor.

    umarım beşiktaşlı olur.

    akşam link editi: http://www.youtube.com/watch?v=tdgbwze_xfw
  • (bkz: lazzoni)
  • önder özen'in hakkında şöyle bir yorumda bulunduğu topçu.vücut dili uzmanları göreve.*
  • beşiktaş'ın yeni manuel futbolcusu.

    sonu diğer manuel futbolcu fernandes gibi olmasın.
hesabın var mı? giriş yap