23 entry daha
  • 2.sezonunun başlangıcı itibariyle 1.sezona göre daha sürükleyici bir konuya sahip olacağını umuyorum.

    ilk bölüm itibariyle;

    --- spoiler ---

    mike'ın grubun liderliğini alma olayı bence şahane oldu, başka bir durumda geri dönüş yapması yahut orada kalması çok saçma ve anlamsız olurdu. bu kartel ve mike'ın otobüs teorisinin nereye varacağı, gerçekten balinanın peşindeler mi yoksa sadece basit bir sezon geçiştirip 3.sezona sarkıtılacak bir konunun mu peşinden gidiyorlar merak ediyorum. şayet 3.sezona sarkarsa bir anlamda güzel olur ki şu anki senarist ve yönetmenin nasıl tipler olduğunu bildiğimden bu konunun 3.sezona taşınması durumunda ise nasıl b*ka sarabileceğini tahmin ettikçe de umarım yanılırım diyorum. (bkz: white collar)

    --- spoiler ---

    genel olarak konuşacak olursam; graceland aslında çok sağlam bir konu ve ilerleyişe sahip olabilecek konuya ve kadroya sahip lakin dizi konusunda bütün kuşkularım senarist ve yönetmen konusunda.

    aaron tveit çok enteresan bir oyuncu ve gözüme daha uygun bir oyuncu seçilemezmiş gibime geliyor ne zaman karakterine sıra gelse. biraz suits'deki patrick j. adams'a benzetiyorum tesadüftür ki iki karakterin ismi de mike ve ikisi de dizinin genç-potansiyeli yüksek ve akıllı karakterlerini oynuyorlar; ikisini bir bölümlüğüne yer değiştirdiği bir durumda oyunculuk bakımından pek zorlanacaklarını zannetmiyorum,bilhassa seyirci bile bir an için farkına varamayabilir.

    yaz aylarında gideri olan, iyi dizidir graceland tavsiye ediyorum düşünen varsa da...

    + suits i de es geçmemek gerek, deli iyi bir dizidir ve yazın izlenebilecek en iyi dizi diyebilirim.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap