45 entry daha
  • herseyi gectim de bu halkin hala bu kadar "saf" kaldigini dusunen var mi yav? saftan kasit akillanmis degil, temiz, saf manasinda. hala 1960 larin bi ziraat bankasi reklami , bi yaycepleee, tarimda berekete, yaycep'lee sarkilari esliginde davranmak? nasirli elleri ile adana cukurovada bereketli vatan topragini isleyen, o kara bahtini savurdugu sapani ile, yamali pantolonu ile, hincla ve fakat vakar ile parcalayan koylu profili falan? yigittir, merttir anadolulu, hakkidir bir tas soguk ayran, haklidir, o iraz ananin temmuz sicaginda bozkirda, tan tan, ilmek ilmek ordugu hayalleri icin, vatan davasi! seklinde cumhuriyet donemi romantizmi?

    ekmeleddin bey, bu topraklar artik coktan bu safligi, dogalligi kaybetti, bu topraklar coktan bir sirtlan gibi, rant, yagma, kose donmece, komsudan calma, celme takma, dolandirma, uc kagit, hap yap para kap, imara ac zengin ol, okuyanlar ne durumda goruyoruz, olm salak misin calisma, calistir, ideolojisini benimsedi. adnan menderes'ten once gelmis olsaydiniz tamam da.... ne kadar gec kaldiginizi bilmek istiyorsaniz, 2014'ten 1960'i cikartin iste.

    kimse ekmeginin pesinde degil artik, icinde dolandiriclik varsa ve bu dolandiriciliktan dolayi riski yoksa, dogrudan o dolandiriciligi yapacak zihniyette topyekun bu millet. daha akp'nin neden basta oldugunu anlamamissiniz ki, ona karsi savasasiniz.

    rant ekonomisinin, en vahsi, en acimasiz, en ahlaksiz, en sivri, en kuralsiz halini yasiyoruz, "cildirt bizi basbakanim, delirt bizi baskanim, costur bizi basbakanim, kopart bizi baskanim mega deli manyak ultra super obaaaaa proje" seklidne histeri krizinde sayiklar gibi tepinen bir kitle var, hala eppek meppek....

    su afis 10 oy alirsa,

    "dibine kadar yarmak icin,
    ekmeleddin!"

    afisi 20 oy alir. bu ulke bu cunku artik.

    bu gencligin neyin pesinde oldugunu ogrenmek istiyorsaniz:

    https://www.google.com.tr/…img..9.1.239.stludyjw094

    shot bardagi uyardi sagolsun, senelerce bir yalanin icinde yasamisim, yay-cekme ile bilinen sey "yay ceple" imis. ogrenince ufku 1.6 katina cikaran seyler arasinda oldu resmen
565 entry daha
hesabın var mı? giriş yap