9 entry daha
  • bu yaz okudugum anlamsiz kitaplarin en onde gelenidir. tam bir zaman kaybidir. yeminne soyluyorum, barbara cartland, bir kerime nadir, bir muazzez tahsin berkand cok guzel insanlar, rahmetleri nurdan olsun. hatta oyle guzel insanlarmis ki edebiyata deve yukuyle eser kazandirarak yeni bir ask romanlari kulliyati hazirlamislardir.
    gelelim kitaba. kitaba gelmeyelim aslinda, d&r'a gelelim. efenim bir suredir, indirimdeler. kimi kitaplari 5(yaziyla bes) liraya indirdiklerinden denemelik 5(yaziyla bes) tane almis bulundum. biri de bu kagit ziyanligi kitap. ne ask vaaar, ne bir feodalite vaaar, ne bir efeemuselim* bir yakisikli adam var... ayol, hic bir sey yok. ol sebepten 5(yaziyla bes) liranizi daha hayirli islere harcayin, en azindan gozunuze zarari olmaz.

    * efendime soyleyeyim

    duzeltme: yazarin adini vermemisim, eve edwards. iyi okuyun, ona gore almayin.

    bir de yazmislar: "aski satin alabilir misin?" bence alinir, onlsar beceremediler. sonunu da soyleyeyim, cocuk ilk once kizdan kizin babasi yuzunden nefret ediyor, sonra baska yerde farkinda olmadan asik oluyor sonrasi, amaaaan icim bayildi. gerisini de okuyun, mutlu son...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap