26 entry daha
  • 8. bölüm itibariyle iyice gelişen güzelleşen dizi.

    --- spoiler ---

    h&c fire 8. bölümüyle şunu fark ettim ki; amc yapımlarını ilk 3 4 bölüme göre değerlendirmek büyük haksızlık. ilk bölümüyle vasat başlayan dizi, karakterler oturdukça güzelleşmeye başlayınca elle tutulur hale geldi. lee pace oyuncuğuna laf edecek değilim tabii ama scoot mcnairy yani gordon baya baya oynuyor. özellikle çukur sahnesi süperdi. pilot bölümde taşak geçtiğimiz mackenzie davis yani cameron bile şimdilerde rol kesiyor.

    4. bölüme doğru "lan şimdi hikaye iyice boka sarıyor, ilişki girdabına gireceğiz daha da çıkamayız" dedim yine yanıldım. asıl hikaye comdex'ten sonra başlayacak gibi duruyor. biz konuyu uzatıyorlar sandık fakat olay karakterleri oturtmakmış. gayet de güzel oldu.

    yine aynı şeyi söyleyeceğim ama dönem unsurları koymaları lazım döneeeeem. ulan bak mad men'e 5 bölümde bir dönemin havadislerini gösterirler tv'den gazeteden. dizideki tek dönem unsuru jenerik ve cameron'un 90'lar saç teması. ki ona da çok var. ha hakkını yemeyelim son bölümde apple 2 msdos falan dediler sanırım.

    ayrıca true detective'ten sonra 2014'ün en güzel jeneriğine sahipler. başa sarıp dinliyorum.

    son olarak bu dizi izleyip seven ve merakından entry'i buraya kadar okuyan bir bağyan varsa bana ulaşsın.

    --- spoiler ---
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap