1542 entry daha
  • bütün mensupları ve destekçilerinin orospu çocuğu olduğu terör örgütü.

    bayram vesilesiyle bulunduğum ilçedeki bazı şehit ailelerine ziyarete gittik. bir tanesi yaşlı bir amca. 60'lı yaşlarda sanırım. 1990'lı yıllarda köyündeki evine teröristler saldırmış. 4 çocuğunu ve eşini katletmişler. anlattı olayı kısaca:

    "toplam 10 korucuyduk köyde. ben önceden evin önüne taştan mevzi yapmıştım gelirlerse diye. ağustos ayının 28'iydi. akşam 8 gibi geldiler. tam 28 kişilerdi. çatışma başlayınca diğer korucuların hepsi kaçtı. tek başıma kaldım. zaten köye değil sadece benim eve gelmişler. yaklaşık 35-40 dakika yaptığım mevzinin içinden çatıştım bunlarla. grup sorumlusunu ve yanındakini vurdum. ama göremedim evin arkasına da dolaşmışlar. camdan bakan çocuğu görmüşler. eve girmişler. ben ön tarafta olduğumdan hiç farkedemedim. içerde 4 çocuğumu ve annelerini vurmuşlar. ben bunlar gittikten sonra eve gidince gördüm yaptıklarını. bir çocuğum tandır kuyusuna saklanmış, onu görmemişler."

    başsağlığı sabır dileklerinden sonra,

    " vallahi benim içim rahattır, ben intikamımı almışım. sadece şuna içim yanar. en küçük kızım 3 yaşındaydı. içeri girdiğimde hayattaydı. karnına ateş etmişler, karnı açılmıştı. elimle karnını topladım, kucağıma aldım. kucağımda can verdi yavrum, kurtaramadım. en çok ona yanarım. 3 yaşındaki bebeden ne istediler."

    içime içime ağladım amca olayı anlatırken sanki kendim yaşamışçasına.

    bugün unutuldu artık bu acılar. bugün pkk'yı sempatikleştiren güruhlar bu ve benzeri katliamları yapanların açık ve net bir şekilde suç ortaklarıdır. o 3 yaşında karnındaki yarasıyla babasının kucağında can veren ismini bilmediğim yavrunun kanı bunların tamamının üzerine sıçramıştır. bu utanç onlara ömür boyu yeter.
2166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap