52 entry daha
  • 1. sezon 8. bölüm ile sezon finali yapmıştır.

    --- spoiler ---

    öncelikle sübyancı nomar ibnesi öldü de kurtulduk. lavuk kıza her fotoğraf gönderdiğinde ruiz ne zaman görecek diye geriliyorduk. en sonunda gördü de biletini kesti çok şükür.

    ghost ile angie ilişkisi esasında fuckbuddy'lik kıvamındayken gayet şahane gidiyordu. reis neden kadını kuması yapabilecekken eşinden ayrılmayı kafasına koydu anlamıyorum. ulan bir dünya ortak hesabınız var, karı seni sövüşleyip ortada bırakacak, artı şoförüne her an götünü verebilir, hala kalkıp miami'de truth açma derdindesin. tamam o iş de tutar da aile konusunda sike sürülecek akıl kalmamış bence sende.

    gelelim hapisten çıkan orospu çocuğuna. 2. sezonun kendisinin uyuşturu şebekesini tekrar geri almaya çalışmasıyla geçeceği belli oldu. lakin ben o amsalak oğlundan şüpheleniyorum. rahatlıkla ghost'u satabilecek gibi dursa da minnet duygusu yeri gelince ağır basacaktır. tasha kevaşesine olan zaafını da kullanacaklar babasına ihanet ettirirlerken diye düşünüyorum.

    truth new york'taki cinayet bayağı kötü oldu. shredian partilerinin kısmi olarak sonu demektir bu cinayet. daha önce de uyuşturucu komasına giren kadın yüzünden mimliydi, iyice kulüpten uzaklaşacağız 3-5 bölüm.

    genel anlamda beğenerek izliyorum. ilk sezon bence güzel geçti. ikinci sezondan da beklentilerim yüksek. senaryo fena değil, uyuşturucu dağıtım şebekesi üzerine daha çok odaklanmalarını bekliyorum. 3-5 sezon devam ederse breaking bad'teki gibi ülkenin en büyük uyuşturucu ağına kadar ilerleme olabilir. yolun açık olsun ghost reiz, esmer taşağından öpering..

    --- spoiler ---
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap