22 entry daha
  • şike olan sezonun maçlarını bile bilmeyen, o sezon trabzon'daki ts fb maçından bihaber olanları, kör cahilleri gösteren açıklama. ulan liverpool maçı olmasa üç gün sonra o maç 3-1 olduktan sonra 5'e giderdi! ayrıca o kadro sana o maçtan yaklaşık üç ay önce urfa'daki kupa finalinde ayarı verdi, bir iki hafta sonra kadıköyde en pısırık, sindirilmiş haliyle şampiyonluğu ellibin seyircin önünde kutlamaya hazırlandığın son maçında sadece defans yaptığı halde beraberlik alıp o sene lig kupasını bursa'ya kazandırdı seni timsaha yatırdı.

    biraz araştır sonrasında da ikile hadi. laleye bak, sen başbakan ve tff dahil herkesin koruması ile rakibinin şike sürecinden sonra kolunu kanadını kır, küme düşürülmen gerekirken yasa değiştirilsin bir gecede ve hiç utanmadan 3 sene daha şampiyonluğa oyna hiç bir şey olmamış gibi, sonra burda bik bik bik konuş. ulan sığır, sen şikeyi tabiki yalnız yapmadın. aykut kocaman'la 18'de 17 maç kazandığına inanıyor musun sahi? uyan masaldan, uyan! en az 3-4 maçta rakiplerini satın aldın, 2-3 maçta da trabzonspor'un rakiplerine teşvik primi verdin dingil. bunlar tescilli olanlar! aç cas'ın gerekçeli fenerbahçe kararını oku eğer mahkeme tutanakları ve diğer hukuk kararları uzun geldiyse.

    trabzonspor'a hala daha ne yüzle ve cesaretle iftira ediyorsun? ulan elinde kendi kongre üyen şikeci mecnun'un iftira konuşmaları hariç bir belge, en ufak bir hukuki dayanak yok. onu da zaten 3 yıl sonra hatırlıyor, 3 yıl sonra ortaya atıyor. utanmadan taraftar forumlarında aziz'in yazdırdığı yalan haberlerle gelip burada havlıyorsun! yazık, suratına tüküreceğim, inan suratına tükürülmeye dahi değmezsin. hakaret etmeye gerek yok hiç bir zaman ama senin gibiler istisnayı hakediyor. o yüzden bu da benden olsun sana; kuş beyinli şikeci!
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap