18 entry daha
  • (bkz: mike tyson) örnek alınarak yaratılmıştır. orijinal adı m.bison'dur ama sonra değiştirilmiştir.

    (bkz: ismi degismis street fighter karakterleri)

    harlem sokaklarında amatör bir boksör olarak dövüş hayatına başlamıştır. yavaş yavaş ilerleyip en tepeye çıkmış ve ünvan naçını kazanmıştır. ünvan maçını kazandıktan hemen sonra, bir organizasyon tarafından daha az çalışma, daha çok para vaatleriyle kandırılmıştır. bir süre zayıf rakipler ile karşılaşmış, bol bol da para kazanmıştır. bir gün tanınmamış, daha çocuk sayılabilecek yaştaki bir boksör ile yaptığı maçın ilk üç raundunda çocuğun çok iyi görününce balrog'un dahil organizasyon eldivenlerine sürdükleri bir uyuşturucu madde ile rakibin ilk vuruşta devrilmesini sağlamışlardır ama hakem de maddeden etkilenir ve olaylar patlak verir. balrog, bokstan men edilir. sponsorları ve tüm parası gider.tam bu anda m.bison devreye girer ve balrog'a kendi adamı olmasını teklif eder. balrog bu anlaşmayı kabul eder ve las vegas'a taşınıp m.bison'un işleri ile ilgilenir. aynı zamanda dövüşten uzak kalmamak için street fighter circuit'te dövüşmeye devam eder.

    erdemli bir insan olduğu söylenemez. tüm istediği para, şöhret ve kızlardır. ona saygısızlık yapıldığı anda, hele ki topluluk içindeyken, gözü kararır. iyi para kazandığı ve lüks hayatına devam ettiği sürece yasa dışı işlerde m.bison'un adamı olmaya devam edecektir.

    tekniği gereği rakibine olabildiğine yaklaşması gerekir. ardı ardına vurduğu yumruklar ile rakibini sersemletmeyi amaçlar. sersemlemiş rakibine dönerek vurduğu yumruk (turn punch) balrog'un gardının düşmesine ve zaman almasına rağmen öldürücüdür.

    kolları çok kalındır. göğsü olabildiğine geniştir. saçları kısa kesilmiştir ve çoğu zaman kaşları çatıktır. boks ayakkabıları, mavi şort ve kolları yıtılmış beyaz bir tişörtün üzerine giyilmiş kolsuz mavi tişört ile maçlara çıkar. eldivenleri kırmızıdır.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap