36 entry daha
  • support ikilisini ve menajerini gönderen takım. bir süredir takım hakkında konuşulan da puppey ve kuroky'nin gideceğiydi zaten. yerlerini fng ve vanskor'un dolduracağı konuşuluyor. bu ayrılıklarda ti4'deki başarısızlık kadar takım içi tartışmaların da etkisi var. xboct'un puppey ve kuroky ikilisiyle arasının iyi olmadığı biliniyordu bir süredir. dendi'nin de "xboct giderse ben de giderim" dediği internette yazılıyordu. yani na'vi yönetimi ya dendi ve xboct'u ya da ppy ve kky'i gönderecekti. dota dünyasının en bilinen, en popüler oyuncusu olan dendi'yi kaybetmeyi göze alamadılar ve 2. tercihi yaptılar.

    son zamanlarda xboct formsuz evet ama bu formsuzlukta ppy'nin çoluk çocuğun yapmayacağı draft hatalarının da etkisi var. evet kendisi eskiden bir draft tanrısı olarak biliniyordu ama son 1 senedir oldukça kötü.

    biraz daha dedikodu verelim, ppy ve kky'nin n0tail (veya yeni nickiyle bigdaddy) ve 2 avrupalı ile beraber, ki bu iki kişi hakkında çok söylenti var, yeni bir avrupalı takım kuracakları ve bu takımda kky'nin eski pozisyonu olan 1 numaraya geri döneceği söyleniyor. artık bunları hep zaman gösterecek ama ppy de kky de dotaya devam edeceklerini açıkladılar, dolayısıyla yeni bir takım kesinlikle sürpriz olmaz.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap