144 entry daha
  • bana ciddi paranoyalar yaşatmasının yanında, eğer böyle giderse gerçekten, ciddi anlamda tüm dünyada çatır çatır yayılmasının işten bile olmayacağını düşündüğüm tehlike.

    istanbul atatürk havalimanı'nda çalışıyorum. dış hatlarda. gidiş geliş, dış bölge arındırılmış bölge hiç fark etmiyor, iş günü içerisinde her yerde işim oluyor ve her yere girip çıkıyorum.

    inanır mısınız ben hayatımda bu kadar pis bir ortam görmedim. bir iki kere işiniz düştüğünde geldiğinizde böyle görünmeyebilir. ancak her gün sabahtan akşama kadar buranın her bölgesinde zaman geçirirseniz çok daha iyi gözlemliyorsunuz. temizlik yapılmıyor bir kere. gözlemlediğim kadarıyla buraya temizlik hizmeti veren kattenbeck isimli şirketin bir iki ağır topu teftişe çıkmadığı sürece görüntü olsun diye bile uğraşılmıyor temizlikle. tabi temizlikten kastım gerçekten temizlik. yerde biriken çöplerin toplanmasından bahsetmiyorum. ya da çöp torbalarının taşmamasından değil o torbaların belki de 3-4 haftada bir değişmesinden bahsediyorum.

    inanır mısınız hele o körükler o kadar pis ki, herhangi bir uçağa girdiğimde o bölgede nefesimi tutuyorum desem yalan söylemem. bir boka yaramayacağını ben de biliyorum.

    tuvaletlere girmeyi hiç istemiyorum bile. anlatamam çünkü. anlatsam da siz inanmazsınız. abarttığımı hatta uydurduğumu düşünürsünüz.

    yüzlerce ülkeden yüzbinlerce insan gelip gidiyor. tek ihtiyaç hsatalığı kapmış sadece 1 insanın tuvaleti adabsız bir şekilde kullanması. bu kadar. bütün hava limanına 24 saat içerisinde yayılır.

    bu kadar ciddi bir durum varken, nasıl bu kadar iğrenç bir şekilde bu kadar umarsızca önlem alınmıyor inanamıyorum. illaki bir facianın başlaması mı gerekiyor önlem alınması için.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap