1 entry daha
  • (bkz: garanti bankası/#47172545)

    çok açık konuşuyorum başvurmayın amk bu karta. ciddi diyorum bu sabah psikolojimi bozdu, abartmıyorum bakın psikolojimi bozdu, aşağılandığımı hissettim, tamam derim ki burada ailecek hiç bağımız yok, bankayla hiç çalışmıyoruz, bende öğrenci olarak başvurdum ve ret yedim, eyvallah derim, kendi kartım var ödemelerimin ne olduğunu zaten banka sisteminde görüyorsun eeeyyyy garanti, babamın ayrıca 2 kartı var ve kartın sürekli aktif olduğunu %100 başarılı olmasa da %70 75 lerde ödemelerinin düzenli olduğunu uyarı gelmediğini de görüyorsun bana ret veriyorsun sikimsonik 500 tl limit için.

    ciddi diyorum başvurmayın aileniz trilyoner değilse, başvurmayın insan aşağılandığını hissediyor.

    ulan bu kart gururumla oynadı resmen. ret vermek nedir ya? lan sen kimsin lan 500 tl için insanın psikolojisini bozuyorsun? vereceğin 500 tl limitli kart la... birde burada ailecek 2 tane karta sahibiz, hatta bonus gold da geldi, onu iptal ettik. üniversiteye başladığımızda sağolsun iş bankası elimizden tuttu işte üniversiteli kart ile, sayesinde birçok ihtiyacımızı giderdik, vefa borcumuz olarak da vadelide hesap da tutuyorum, evin faturalarını da otomatik bağladım, senin şu zengin züppesi aradığın kartına muhtaç değiliz.

    o 2 kartı aralık da iptal etmezsem ağzıma sıçsınlar.

    gidin işte üniversiteli'ye başvurun, hiç değilse müşterisi olmasa bile ailenden kart veriyorlar, 50 tane şey sormuyorlar, zaten 500 tl limit var, kişi borcunu ödemese bile ne kadar sorun çıkabilir ki? adam 500 liralık borcu geciktirdi diye ailesi hapse mi sokacak adamı? absürt şeyler işte. adamlara helal olsun, değerlerini daha iyi anladım amk, hakikaten düşündüm de şu 4 yıllık öğrenciliğimde olmasa çok şey kaybederdim, tamam aşırı kampanyası yok öyle ama kıyafet olsun, yemek olsun, alışverişler vs bir çok şeyde elimizden tuttu lan.

    edit: iptal ettim.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap