12 entry daha
  • outlast'ın içerdiği vahşeti bir tık daha fazla hissetmemizi sağlamış, oldukça başarılı bir ek pakettir. vücut parçalarıyla basket oynayan deliler gördüğümüz oyunda, önceki oyunda başımıza en çok bela olan iri kıyım deliyi bu oyunda gördüğü adamı gelin olarak kabul eden, onları masaya yatırıp kadına çevirmeye çalışan, daha sonra derilerini yüzüp tavana asan psikopat bir damat alıyor ve gerçekten rahatsız edici bir karakter ortaya çıkmış.

    oyun, ilk oyunda kontrol ettiğimiz gazeteci miles'a, söz konusu olayların döndüğü tımarhane ve işleticisi şirket hakkında ihbar mail'i gönderen waylon park adlı bir yazılım geliştiricisi o mail'i attıktan sonra başına gelenleri anlatıyor. yani iki oyun esasında eş zamanlı gerçekleşen olayları işlemiş. ilk oyunda miles iken bu oyunda park'ız ve amaç tabi ki hayatta kalmak ve tımarhaneden kurtulmak.

    --- spoiler ---

    ilk oyunda hatırlarsanız miles vurulmuştu. bu oyunda ise karakterimiz kırık bir ayak ve karında bıçak yarası ile miles'în aracına binerek hastaneden uzaklaşıyor. ilk oyunda iri kıyım deliyi yok eden wallrider, bu sefer bizi öldürmeye çalışan şirket sahibini parçalıyor. bu varlığın daha önce billy'nin bedeninde iken ilk oyun sonunda miles'a geçen ruh olduğunu görüyoruz. muhtemelen miles wallrider'a dönüştü ve bizim kurtulmamızı sağladı. park, kurtulduktan sonra elindeki belgeleri internete upload etti ve şirketin foyasını meydana çıkardı.

    --- spoiler ---
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap