6 entry daha
  • az once izledim sehir tiyatrolarinda, haldun taner sahnesinde.

    cok yeni bir oyun. dolayisiyla oyundaki replik hatalarini vs. es geciyorum.

    4 oyuncu arasinda bence edip tepeli en cok one cikandi. zaten kendi karakteri disinda ayni zamanda oyunun anlaticisiydi. daha once izledigim istanbul efendisindeki rolunden farkli bir rolde izlemek kendisini güzeldi, tebrik ederim.

    sevil akı, iclerinde en deneyimlilerindendi. cok fazla hata yapti konusmalarinda ama o kadar uzun ve akici olmasi gereken bir metin vardi ki, dogaldi bence. enerjisini sevdik.

    (bkz: aysecan tatari) , cocuklar duymasinin minik kizi, büyümüs ve bir oyuncu olarak karsimiza cikmis. hic siritmadi, begendik. fakat baska bir oyunda da izlemek istiyoruz kendisini daha iyi yorum yapmak icin. bu arada film/cizgi film seslendirmesi icin ozel bir sesi oldugunu dusunuyorum.

    tanju girisken o da rolunde siritmadi. aman canlandirdigi karakteri türk kizlari izlemesin, cünkü genelde söyle bir tepki oluyor

    --- spoiler ---

    tanju, aysecan'i oper dudaklarindan. ama sonra da benim bir kiz arkadasim var aslinda, seni kardes olarak görüyorum der.

    seyirci kizlardan gelen tepki --> "o zaman ne opuyosun kizi"

    aahahah

    --- spoiler ---

    oyunun dekoruna ve kurgusuna bayildik. film kareleri ile oyunlar arasi gecisler kusursuzdu. keske bu kadar air ve kasvetli olmasaydi oyun.

    ayrica muzikler cok guzeldi, zaten oyun boyunca sürdü. ozellikle erik satie - gymnopedia calmaya basladi, dagildim.

    finalde de shostakovich waltz no ıı caldi, bittik.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap