51 entry daha
  • saçma sapan tutarsızlıkları ve zayıf noktaları olsa da michel gondry'e teslim edilse ortaya bir modern klasik çıkabilecek senaryonun yanlış hallerde ne hale geleceğini, nasıl sanatsal gibi değil gibi bir oc türevine dönüşeceğini göstermesi açısından üniversitelerin sinema bölümlerinde ders olarak gösterilmesi uygun olan film.

    bir de imdb "comedy | drama | romance" demiş ki komedi ne alaka anlamadım? filmde bir tek güçlü espri yok, başından sona tek bir kere güldük mü? ben gülüyor muyum? hayır, ünlü türk düşünürü devlet bahçeli'nin de dediği gibi "gülmedim."

    ama oyunculuklar genel olarak iyi. özellike zoe kazanruby sparks'da gökten zembille inen yarı manyak kız rolünde izledikten sonra burada özgüven yoksunu genç kadını ne kadar iyi oynadığını fark etmemek imkansız.

    bir tek doktor düdüğe uyuz oldum. lise müsameresine çıkmadan "sen bir harika çocuksun" diye gaz verilmiş genç irisi gibi oynadı film boyunca, doksanların prodüksiyonu kötü türk dramalarına yakışır bir performans sergiledi. bir noktada kameranın dışında kalan bir noktaya bakarak aforizma patlatacak, arkadan bin yaylı girip fon yapacak diye tırstım.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap