5 entry daha
  • önce: (bkz: #48361017)

    o pazartesi hastane çıkışı hemen kendisini aradım. işlemi erkene aldıracak kadar ciddi bir duruma gelmişti iş. canım sıkkındı, çok sıkkın hem de. beyoğlu'da bir bar tarif etti, işten çıkınca oraya geleceğini söyledi. bara gittim, bir bira söyleyip beklemeye başladım. çok geçmeden geldi, rakı söyledi. konuştuk epey. özlemişim. kafasını ütüledim biraz.

    tertemiz ve dosdoğru bir insan göster dendiğinde tereddütsüz işaret edebileceğim çok çok çok az sayıdaki insanlardan biri. senin için bir şey yapar, gözlerin dolar ve ağlarsın. sonra da güldürür bir biçimde. dost kelimesinin hakkını sonuna kadar veren, müthiş incelikli bir insan...

    hastanede operasyonun yapılacağı gün, sabah 09.00'da benden önce gitmiş hastaneye, beni yalnız bırakmamak için. saatlerce kaldı orada benimle, işini gücünü aksatma pahasına. bekleme, git işlerini hallet dedim, gitmedi. öğle arasında biz beklerken çıktı sadece, nicedir istediği elektro kemanı alıp geldi. kendisi aynı zamanda canlı müzik yapıyor grubuyla.

    adamın bir karizması var sahnede keman çalarken, zaten o kemanı da ağlatıyor, izlemek de dinlemek de müthiş keyif... yeni bebeğiyle de sahnede dinlemeye gitmek gerek en kısa zamanda.

    o meşhur şiirde "bir dostu olmalı insanın" diye anlatılan dosttur kendisi. dostumdur.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap