1367 entry daha
  • az once hasan sas ile birlikte yorumculuk yaptiklari 90+ programinda yonetim-transfer-ekonomi temali soyle bir diyalog gecti, sanirim hasan sas'la beraber reklam aralarinda galatasaray yonetimiyle fena tassak geciyorlar.

    hasan: on kere anlattim yine anlatiyorum, zamaninda sneijder'i yonetim almak isterken biz istememisiz diye yemedigimiz kufur kalmadi. istemememizin tek sebebi maliyetiydi, istemiyor da degildik ama 4. tercihimizdi. biz o zaman baktik 35 milyon euro maliyet cikiyor, melo'ya soz verilmis sen 2.9 milyon euroya imza at kimse senden daha fazla almayacak diye, elmander seni sampiyon yapmis senede 2 milyon euro aliyor sen sneijder'e yillik 5 milyon vereceksin. 2 senedir yoklari oynuyor, 6 aydir top oynamamis, o kadar yuksek maliyetle o kadar riske girmene gerek yok takimin sampiyon olmus, elindeki kadro yuksek ihtimalle yine sampiyon olacak. djuricic-tadic-ben arfa uzerinde duruyorduk, daha ucuz daha genc ve son donemde daha cok mac oynamislar

    nebil evren: drogba da az almiyordu, 1.5 senelik maliyeti onun da 10 milyon euro falan tutmustu

    hasan: tamam da o bonservissiz gelmisti

    onder ozen: ya ne guzel rakamlar cok hosuma gitti 5'ler 10'lar 35'ler!! yillik 3'ler falan ne guzelmis ya. hani az once motta'yi konustuk ya, persembe gunu mac oynanirken ve sonrasinda telefonuma bir suru mesajlar geldi, icerigini soylemeyeyim simdi. o motta besiktas'a bedavaya gelmisti. keske besiktas'in 6.75 milyon euro'su olsaydi da sol beke telles'i alsaydi, keske 4.75 milyon eurosu olsaydi da beke tarik camdal'i alsaydi di mi, sol bekine yillik 1.75 milyon euro verebilseydi. futbolu bilenler o transferleri yapmislar, besiktas'in da parasi vardi ya o transferleri yapmadi demek bilmiyorlardi.
812 entry daha
hesabın var mı? giriş yap