842 entry daha
  • bitti. glee bitti.

    --- spoiler ---

    2009'dan beri severek izlediğim, takip ettiğim bir diziydi glee. ilk üç sezonu efsaneydi. 4.sezonda new york sahneleri şahaneydi. rachel,kurt,nyada ve new york konsepti cidden çok iyiydi ve keşke bütün sezon o konsept üzerine kurulsayd dedim hep. 4.sezon'da let's have a kiki ve to love you more gibi iki epic cover izledik mesela. 5.sezon ise tüm new directions new york'a taşınıp birlikte yaşamaya başladığı sahneler izlemeye değerdi. özellikle opening night bölümü izlemeye değer bölümler arasına girdi glee tarihinde. 6.sezon ise artık kabak tadı vermişti açıkçası. rachel'dan güzel bir solo dinleyemedik son bölüme kadar. 11.bölümde jesse ile yaptıkları "listen to your heart" düeti büyük süprizdi. ve nihayet bu sabah kalkıp büyük bir hüzünle peş peşe yayınlanan iki final bölümünü indirdim. 12.bölüm 2009'u konu alan bir nevi tribute bölümüydü ve çok güzeldi.

    ve iş nihayet 13.bölüm yani final bölümünü izlemeye geldi. 40 dakika boyunca durmadı şu kahrolasıca yaşlar. meğer ben ne çok sevmişim glee'yi. karakterlerden ve mckinley'den ayrılmak, karakterlerin 5 yıl sonraki hallerini görmek çok dokundu. özellikle rachel'ın tony ödülünü kazandığı sahnede alkışladım. öh bana.

    ve tabii rachel'ın son solosu.! this time glee soloları arasına altın harflerle yazılacaktır. en az "get it right" kadar anlamlı ve bir nevi 6 yılı özetleyen mükemmel bir şarkıydı.
    --- spoiler ---

    özetle; teşekkürler glee. 6 yıldır hayatımda olduğun için, inanmaktan asla vazgeçmemeyi öğrettiğin için, kendimi tanımamda ve yine kendimle barışmamda yardımcı olduğun için teşekkürler. büyüdüm sizinle.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap