• eskişehir in ihtiyacı olan kahveci.

    kahveci demek az kalıyor aslında. mükemmel iki insan. abi kardeş. kahve sever. eskişehir in en güzel kahvelerini aşkla yapıyor sanırım. beş ay kadar önce açılmış. müşterilerimizden bol bol duyduk, en sonunda dün akşam uğrama fırsatımız oldu. baktım baktım bulamadım sözlükte adına başlık. "cık cık" dedim. neyse.

    aklınıza gelmeyecek demleme yöntemleri -soğuk demleme dahil, star wars temaları, el işi masaları, gramla ölçülen, derecelerle demlenen kahveleri, metal süzgeçleri ve en önemlisi samimiyetleri. pek anlamasam bile, üç bardak kahve tattım beni davet eden güzel hanım sayesinde. ben french press insanıyım. kahve içmemişim bugüne kadar. ha bir de tea latte ikram ettiler çıkarken, "behey" dedim içimden. dışımdan teşekkür ettim pek tabii.

    endüstriyel kahvelerden, hızlı tüketimden bıkmış, samimiyet ve kaliteli kahve arıyorsanız bir uğrayın derim. kahveniz demlenirken sohbet etmeyi, "bu ne şimdi?" demeyi seviyorsanız, ahanda burası orası işte. öyle yani. eskişehir de haller gençlik merkezinin bir arka sokağında, ara sokakta. bir gidin, deneyin. sonra teşekkür edersiniz.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap