• sistemin kodlarının nasıl esiri olduğumu bana gösteren sansür. açıp da fotoğrafı gördüğümde " e heralde yani, ne bu şimdi?!" dedim. sonra durdum. ne vardı lan fotoğrafta? neden ayıptı? neden daha "cıss"tı marc jacobs reklamlarından? neden daha "ay daha neler"di?

    çünkü "güzel" değil, çünkü herhangi bir fetişe ve satışa hizmeti yok. çünkü kimsenin (en azından böyle özel zevkleri olmayan çoğunluğun) bu kadınla sevişesi gelmez. yani bu, "işe yaramayan" bir görüntü. sadece "rahatsız edici"

    bir kadın olarak bundan niye rahatsız olduğum da ayrıca bir mesele. beni de içine çekmiş bir bataklıktan söz ediyoruz. "instagram kaldırmayıp ne yapacaktı" dememe yol açan şey nedir? benim kadınlığımın doğal sonucunu "pis" ve "ayıp" görme sorunum, kadınlığa dair ciddi bir sorundur.ve hep birlikte kafa yormamızı gerektirir.

    otomatik pilottan çıkmanız gerekiyor. ilk tepkinizle hareket etmek yerine, o fotoğrafa bakmanız ve neden bundan hoşlanmadığınızı, bunun neden o platformdan kaldırılası olduğunu düşündüğünüzü kurcalamanız lazım.

    kadınlığından utanan kadınlar, nasıl sevişebilirler? nasıl kadın olabilirler?
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap