464 entry daha
  • 2015 ekonomik krizi ile alakalı olduğunu sanmıyorum kapanmasının. bu sektörün içerisinde biri olarak söylüyorum; limango hergün açılıp kapanan onlarca e-ticaret sitesi arasında kamuoyunun duyduğu bir sitedir sadece.

    sektörde maalesef her hıyarım var diyene bir avuç tuzla koşan insan sayısı azımsanmayacak kadar fazla. elinde son 3-5 kuruşu olan bir ümit dalıyor bu sektöre. ya da babasının parası fazla olup da harcayacak yer bulamayan zengin bebelerin uğrak yeri oldu bu sektör.

    ismini vermek istemediğim bir okulun sahibi 2 yıl geçmişimizde 2 milyon usd batırdı bu sektörde. paket program yapan firmaların müşteri arşivine bakma şansınız varsa ulaşın bakın, yüzlerce binlerce paket satmışlardır.

    e-ticaret sektörünün oldukça iyi yerlere geleceğine inanan biri olarak bu sektöre çok güçlü bir şekilde girmediğiniz takdirde çok fazla yol alınabileceğini sanmıyorum. öyle 2 milyon usd'lik iş değil bana göre. bahsettiğim rakamlar 100 milyon usd civarı filan. zira n11 bu sektöre 100 milyon usd'lik bir bütçe ile girdi ve nereye geldi herkesin malumu. aynı şey hepsiburada için geçerli, son olarak kore'li ortak aldılar/alacaklar.

    toparlayacak olursak limango'nun batması ne ilktir ne de son olacaktır. ayrıca limango battı/kapattı diye de sektör ile alakalı ciddi bir sıkıntı yaşanacağı kanısında değilim. ha hepsiburada, n11, gittigidiyor gibi kafa siteler kapanırsa o zaman ülkeyi kapatalım zaten.

    sektörün gelecekteki durumunu gösterir bir belge ile huzurlarınızdan ayrılıyorum.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap