7 entry daha
  • tırt olan sistem.bilale anlatır gibi anlatacak olursak,şimdi arçelik marka saç kurutma makinesi alacağımızı farz edelim. google'a "arçelik saç kurutma makinası" yazarsak hiçbir zaman sizin siteniz çıkmaz. "en ucuz arçelik saç kurutma makinası" yazarsak da çıkmaz.hepsiburada çıkar gitti gidiyor çıkar. bunların altında da çıkmaz. neden ? sistem google aramarlında sıralamanı yüksetlmen için reklam yapmana izin vermiyor.anca google'a reklam verip en üstte "reklam" yazarak çıkmasını sağlarız. ne kadara mal olur ? çok paraya. çok paradan kastımız nedir ? hedeflediğiniz kar planlamasının yüzlerce,binlerce katına.
    hadi diyelim evi sattık,verdik 1 ay reklamı.en üstte sen,senin altında hepsiburada çıktı.artık nerdeyse hiç kimse(bu istisnaya deyineceğim) ilk gördüğü siteden alışveriş yapmıyor,fiyat araştırıyor.müşteri açtı 2 siteyide. e pahalı senin ürün. neden mi ? senin sitendeki ürünün karını sen alacaksın,incir alacak,senin üstündeki bayi alacak dolasıyıla fiyat fazla. ayrıca hepsiburada tedarik departmanı senin incirinkinden 10 kat daha büyük. senin incir.com'un amacı bayi kazanmak iken hepsiburada ürün almaya/satmaya çalışıyor. adamların tek amacı bu. baş edebilmen imkansız.
    akakçe v.b. robotlara reklam verelim diyelim,e veriyorlar zaten.fakat bu sitelerde en önemli şey fiyat. seninki zaten pahalı.çıktı 3. sayfada. kimse görmedi bile.ordan da müşteri gelmedi.
    e istisna vardı ne oldu ? o istisnalarla senin reklam paranın %1 anca çıkar.
    facebooktan reklam yapsak ?anca eş dost ayıp olmasın diye aldı diyelim. laf arasında da söyledik gel bayim ol diye. adam oldu. açtı siteyi. o nasıl para kazanacak ? en baştan aynı adımları düşündü. dedi ben şu eşi dostu alt bayii yapayım.artık burda saadet zincirine bağladık. e hani olay network marketing olayıydı. ne oldu?
    kısacası tırt olan sistem.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap