12 entry daha
  • daha bir ay kadar önce çerkes başlığı altına, çerkeslerin bu ülkedeki en salak ırk olduğunu ve pkk nın çerkeslere uzattığı dostluk elinin geri çevrildiğini yazan bir pekekelinin, yeni başlık sıçmasıdır. madem yazdıklarının arkasındaydın, niye o uzun yazını sildin o zaman? hdp önce karadeniz'den oy kapmaya çalıştı yemedi. gittikleri her yerden dayak yiyerek kaçtılar. baktılar %10 barajını geçemiyorlar, şimdi de bu ülkenin en sadık evlatları olan çerkeslere kafayı takmışlar. fakat bizim pekekelilerin unuttukları bir nokta var, türkiye tarihine bakarsanız çerkeslerin her daim en üst ve kritik kademelerde görev aldıklarını görürsünüz.

    akp dönemi hariç, hiç bir pekekeli bu ülkede kritik kademelere giremedi. şimdilerde türkçe bilmeyen bir pekekeli bile üniversitelerin en yüksek puanlı bölümlerinde okuyor, pardon okumuyor sürekli olay çıkarıyor. türkçe bile bilmeden nasıl kazandı lan o okulları sizce? senin benim çocuğum bir yerini yırtarken, gecesini gündüzünü sınav için heba ederken türkçe yapılan bir sınava, türkçe konuşamadan ve anlamadan girip en yüksek puanları nasıl aldı bu bölücü bebek katilleri?

    yani kısacası pekekeli sikik al eline ayran dinle beni; çerkeslerden size ekmek çıkmaz. siz şimdi gidin 8 haziran için molotoflar hazırlamaya başlayın. çerkeslerin oyuna talip olup %10 barajını geçmeyi planlıyorsanız siz çok yanlış gelmişsiniz.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap