• sözlük yazarlarını yakından ilgilendiren 4 tane şarkı. şimdi ben sizin "ne alaka yaaaa, bize ne o şarkılardan the nights of wonder'cığım, şurda yaptığın boş muhabbetlerle kafamızı sikiyosun, iki dakika dur da kafamızı dinleyelim, ekşi de iyice zıvanadan çıktı, ah sedat ah her önüne geleni alırsan olacağı bu işte. mutlusundur şimdi." dediğinizi duyar gibiyim. ben de size "bu sözlüğün tavşanı ben miyim ulan, iki dakika derdimi anlatamadan hemen gıyabımda goygoya başladınız. az durun da dinleyin, bişey biliyoruz da konuşuyoruz." diyerek açıklamaya geçiyorum,

    baştaki ufak pürüzü tatlıya bağladığımıza göre başlayabilirim, şimdi burada fularlı sözlük yazarlarının gülerken ofiste sandalyeden düşmelerine ya da ortamlarda benim fuck buddy'm var diye atıp tutmalarına aldanmayın arkadaşlar. edebiyattan sanattan en süpersonik ben anlarım havalarına, en bombastik kızlarla/çocuklarla ben çıkıyorum diye şekil kasmalarına prim vermeyin. bakmayın paris'i, londra'yı en çok ben geziyorum avrupa'yı bana soracaksınız ayaklarına. bakmayın bunların sanki mit'den, sanki oxford'dan mezun olmuş gibi kasım kasım kasılmalarına,

    bunlaaaaaar çok değil daha 10-15 sene evvel bu 4 şarkıyla sokaklarda, düğünlerde, internet kafelerde mal mal zıplıyorlardı.

    dale don dale
    papi chulo (comolokko)
    sentello
    gasolina

    hepinizin içi kıpır kıpır oldu dimi lan, eski günlerdeki gibi özgürce zıplamak geldi içinizden ama okuduğunuz kierkegaard kitapları, her gün kullandığınız skala, tandans, farkındalık gibi kelimeler, izlediğiniz cosmos a spacetime odysey belgeseli buna izin vermiyor dimi? kurtulun artık bu görünmez prangalardan, koşun özgürlüğünüze.

    en büyük silahımı tabii ki sona sakladım, buna da içi kıpır kıpır olmayan varsa gerçekten ona diyecek sözüm yok, dilediği kadar havasını basabilir.

    mista lobaloba

    edit: bu kadar mesaj gelmesi çok şaşırttı. allah razı olsun diyen de var ofiste yarıldık diyen de var. resmen çok geniş bir skalaya yayılmış kayıp bir nesil varmış ve bugün açığa çıktı.
519 entry daha
hesabın var mı? giriş yap