333 entry daha
  • dp iktidarının talimatıyla, istanbul’da gazinolar ve genelevler boyanır, tüm kent süslenir, nato'ya bağlı abd askerlerinin istanbul’u kirletmeleri için her türlü hazırlık yapılır. genelevin duvarları beyazlara boyanır ve üzerine de ingilizce “hoşgeldin denizci” yazılır.

    bunlar 1950'lerde halk iradesiyle seçilmiş meşhur muhafazakar iktidarımız dp iktidarı tarafından nato üyesi olmak için ve olduktan sonra yapılan rezillikler. akabinde;

    nato için korede savaşılır. şehitler gaziler gırla gider. kore'de niye savaştığını ve korede niye başka bir koreliyle savaştığını bile anlayamadan özleştiğimiz!!! nato yıllar sonra 1990 larda avrupa'nın ortasında srebreniska'da 8000 küsür kardeşimizi, masum insanları kadın çoluk çocuk demeden alır ve güvenli bölgeye taşıyorum diye kurbanlık koyunlar gibi ortaya toplayıp katliam yapması için sırp generale teslim eder ve öz kardeşi birleşmiş milletler ile kolkola girip o insancıklara sırtını dönüp kulağını tıkar.

    sırp general de, çayırda kuzu bulmuş kurt gibi silahsız savunmasız insancıkları katleder. nato ve bm de bu katliamı ilgiyle izler!!!

    şimdi soru şu:

    dün demokrat parti natoya üye olup asker verirken, hatta vermekle kalmayıp bir de dünyanın öbür ucunda o askerleri şehit gazi ederken, o da yetmezmiş gibi natonun askerlerine istanbul'da genelevler pavyonlar hazırlayıp boyatırken iyi olan, pek bir datlı olan nato,

    30 yıl sonra srebreniska'da kardeşlerimizi sırp katliamına elleriyle teslim ettiğinde mi kötüdür?

    dp o gün ne iyi etti bizi natoya soktu yaşasın demokrat parti diyenler, 30 yıl sonra nato kardeşlerini ve dindaşlarını katline ferman yazdığında da aynı güzel duygularla bakabiliyorlar mı dp'ye?

    kore'liyi koreliye kırdırmak için tetiği mehmetçiğe tutturan nato iyidi de, müslüman boşnağı kırdırmak için sırpın eline hem silahı, hem de önüne kurbanı koyan nato mu kötü?

    cevap: nato hep natoydu. sen de hep aptaldın.

    dün natoyu abd'yi dolayısıyla bm'yi ve onların türkiye içindeki destekçisi olan siyasi partileri destekleyorduysan bugün srebrenica'da soydaşlarım dindaşlarım katledildi unutmayaaacam, unutturmaycaaaaam diye böğürmek ikiyüzlülüktür.
689 entry daha
hesabın var mı? giriş yap