24 entry daha
  • amerika birlesik devletleri'ne yolunuz düserse sayet ucuz bir ucak bileti buldugunuz taktirde muhakkak ugramanız gereken; ogrenciler icin oldukca ekonomik olan tatil mekanı. baskenti nassau'da ozellikle konaklama ve gece hayatı çok uygundur.
    adada fish'n fries isimli genelde yerli halkın tercih ettiği ve inanılmaz uygun fiyata yiyip icebileceğiniz reggae muzik dinleyip sokaklarda dans edebileceğiniz bir eglence bölgesi de vardır yalnız ortamdaki yegane beyaz olma ihtimalini goze almanız gerekmektedir. yerli üretim rom ve özellikle romlu keki bir de kalik isimli biranın keyfini çıkarma imkanını göz ardı etmemek gerek.

    nassau'dan atlantic paradise island'a botla gectiğiniz takdirde öğrenci bütçesinin biraz daha üstünde daha karsılasacaksınız. örnek vermek gerekirse atlantis otelin yalnız kumsalından yararlanmak ve aquaworld'e günlük bir ziyaret için 80 dolar bayılmanız gerekecektir. bütçe kasmanın lüzumu yok derseniz yerli halkla beraber cable beach'te takılmak güzel bir opsiyon olacaktır.

    hamiş: iş bu entry ilk olarak 02.06.2008 tarihinde yazılmış. sonrasında sözlükle bağımı koparmak istediğim bir dönemde ise silinmiştir. teşekkürler yedekleme fasilitesi.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap