57 entry daha
  • sosyal meydanın helak ettiği bir başka gençtir. tıpkı youtube'da alkıslarlayasıyorum'da pastırma tadında paylasımlarda görüpte dalga geçtiğimiz tipler gibi. tek farkı onlardan farklı, onlardan daha zeki oldugunu, onlarla dalga geçen tarafta oldugunu sanıp aslında onların ta kendisinden oldugunu farketmemesi.

    bu tarz ergen gençlerimiz (nüfus yaşından bahsetmiyorum) daha kişilikleri oturmadan maalesef ömrü hayatlarında göremiyecekleri bir populariteye kavusuyor genc yaslarında. zihnen olgunlaşamamış bu varlıklar maalesef bunu kaldıramıyor ve ergenliklerininde verdiği heyecanla galeyana gelip saçmasapan yapan yorumlar yapabilior.twitter dedğin şurda 5 senelik bir olay, erken kalkanların hepsi maalesef yol almış ve populer olmuş. kadınsan bu daha da kolay, biraz elin yüzün düzgünse, biraz da açık sözlüysen, açık açık meme am göt yazabiliyorsan ahanda populersin. takipçi sayısı abazanlar katlıyor zaten. sonucunda da bir attention whore'a dönüşüyorsun. samimiyetten uzaklasıyorsun, ne yazsam fav alır, ne yazsam daha cok rt lenir derken beyin çoktan yol alıp gidiyor.

    klasik gencliğin özeti kendisi maalesef, konu ''radikallik'se bu tipler şıp diye orada.

    baksan kürtlükle alakası yoktur, aslen çerkezdir, ama hdp mitinglerinde halay çeker. neden? çünkü marjinal olan o, prim yapan o.

    tabu yıkmak marjinalliktir, açık seçik seks konusmak kadın için marjinalliktir ya, tak bu hanım kızımız da ordadır. senden benden küfürlü konusur, ağzından sik taşak eksik olmaz. neden? çünkü marjinaldir.

    futbol konusan kız ilgi mi çekiyor? hoop girin twittera, kahvedeki dayıyı aratmaz. çoktan sagdan soldan duydugu esprileri harmanlayıp bişey yazmıstır.

    gündemde bi konu mu var? tüm fenomen(!) ler o konu hakkında mı yazıyor? hanfendi eksik kalamaz, en komiğini o söylemeli. hiç mi aklıan bişey gelmiyor? gündemle ilgili x kişisi için ''çılgın x bilmemkimi costuruyor'' yazar topu taca atar. embesil jenerasyon tarafından 50 fav alır cunku, bu da onla beslendiği için günü kayıpsız kapar. hem gündemden geri kalmamıstır, hem de esprisini yapmıstır. favını almıstır ve artık rahatca yatabilir.

    böylelerinin elinden akıllı telefonu alıcaksın aga, yasaklıcaksın bi süre twitterı. biraz adam gibi samimi muhabbet etmeyi öğrensinler, fav kasmadan komik olmaya calısmadan konusmayı öğrensinler.

    resmen kayıp ve embesil bir sosyal medya gencliği yetisiyor. sosyal medya yokkenki televole zamanlarında ajdarlar artolar neyse bunlarda o işte. üstelik daha da kötüsü kendilerini zeki ve komik sanıyorlar, başkalarını aşağılıyorlar.

    ne kadar bilgisiz oldukları, bir şeyleri ne kadar ezbere savundukları, ne kadar medya maymunu oldukları ergenliklerine yenildikleri zaman ortaya cıkıyor işte. hümanizm, insanlık, bidibidi diye ortalarda gez, sucsuz günahsız 2 polis öldüğünde güzel bir gün ilan et.

    topunuzun köküne kibrit suyu sosyal medya maymunları!
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap