2008 entry daha
  • sirf ikisinin de sapi var diye elmayla armudu bir tutmamak lazim. 2015-2016 sezonu oncesi hamza hamzaoglu'nun galatasaray'i, 96-97 terim'i galatasaray'ina degil benzese benzese en cok 2010-2011 sezonu oncesi duble adnan kontrolsuzlugundeki rijkaard galasaray'ina benzer. terim'in ilk geldigi sezonun yazi dogrusu sikintili gecmis, pek dise dokunur transfer yapilamamisti. tsyd'de fenerbahce'ye 2-0, besiktas'a 3-1 kaybedildigi zamanlarda ortada ne hagi, ne knup ne ilie ne filipescu vardi. 10 numarada ceyhun eris, forvette alp kucukvardar ile bir seyler yapmaya calisiyordu terim, ama kendi istedigi isimler bunlar oldugundan degil, o tarihe kadar elde mevcut olanlar onlar oldugu icin oynatiyordu. zaten lig baslayip istedigi transferler yapildiktan sonra ne ceyhun kaldi ne alp. ayrica terim'in takimi yas ortalamasi 30'u bulan ve belli bir doygunluga olusan futbolcularin cogunlukta oldugu bir takim da degildi.

    gelgelelim hamza, galatasaray'in menfaatlerini dusunmek kisvesi altinda capsizlikta adnanlar'in takimiyla yarisacak bir kadro olusturdu masallah. 2010 yazinda da olacaklar ayan beyan belliydi: ikinci ligden musa cagiran ve mehmet batdal'larla, patlama yapar diye getirilen pino'lar cana'larla, kritik yerlerin teslim edildigi mustafa sarp'lar aykut ercetin'ler ufuk ceylan'larla bangir bangir bagiriyordu sezonun nasil bir fecaatla gececegi. akliselim insanlari dinlemediler. son dakikada dostlar alisveriste gorsun diye misimovic'i getirdiler. sezonun devaminda neler oldugu herkesin malumu.

    hamza'nin ve yonetimin akibeti de buram buram 2010-2011 sezonu gibi kokuyor. galatasaray menfaatlerini hamza'dan da cok onemseyen binlerce akliselim galatasaray taraftari emimin "insallah ben yanilirim da hamza basarili olur bu sene" diyordur, ama gorunun koy de kilavuz istemiyor.
3246 entry daha
hesabın var mı? giriş yap