224 entry daha
  • dizinin 6. sezonunun bittiği günlerde ben de 3. sezonu bitirmişim ve dayanamayıp entry girmişim. bugün itibariyle 6. sezonu da bitirdim ve size iki çift lafım var sözlükçüler.

    arkadaş, sayfalardır okuyorum okuyorum, okumadığım tek entry kalmadı, bu kadar iyi bir dizi bir noktada nasıl patlama yapmaz ya? breaking bad öyle mi halbuki, ilk iki sezon için iki sayfa entry, kalan üç sezon için 234535 sayfa entry. her bölüm için okuyabileceğiniz, kaçırdığınız noktaları irdeleyen en az 30-40 entry var. ama the good wife için yok. bazen oluyor allahım şahane bölüm diyerek koşup geliyorum, tek entry yok. bir bakıma breaking bad'deki birbirinin aynısı (orospu skyler/walter reyizin askerleriyiz) entry giren andaval sürüsünün buraya bulaşmadığı iyi olmuş ama ne bileyim, meh.

    keşke her sezonun sonuna genel bir bakış yazaydım, bişmanım.

    --- 6. sezon spoiler ---

    6. sezon finali itibariyle benim kafa da aynen alicia'nın kafası gibi bulaşık süngerine döndü. nispeten olaysız, sakin falan bir final bölümüydü. nasıl derler, taşlar yerine oturacak, filan. fırtına koptu hasar tespiti mi? gibi. fakat son sahnede louis canning'in gelişine canım acayip sıkıldı.

    bu adamdan ortak mortak olmaz alicia. ben sana diyeyim. herif lockhart/gardner'a gelişinin 4. haftasında diane'i kaçırdı. sinsi pislik. bir de insanın yüzüne karşı mıymıymıy işte ben size kötülük etmeye gelmedim de mıymıymıy. diane ne iyi demişti "siz kötü değilsiniz, şeytansınız." ben senden korkuyorum alicia, kendine olan aşırı güveninle "idare ederim yeaa" diye bu adamın ortaklığına atlama. diane'in şirketine dön icabında ama canning'le ortak olma.

    o iki bölüm önceki yanlış anlaşılma meselesi neydi öyle ya, yastıkları ısıracaktım sinirden. iyi ki kalinda her şeye burnunu sokuyor da işler bi nebze yoluna girdi. durup dururken düşman olacaklardı diane, cary ile alicia. david lee kimsenin dostu değil zaten. ilk sezonlarda sadece biraz umursamaz duran david lee'yi de iyice baş kötü ettiler. her pislik, her menfaatçilik bunun başının altından çıkıyor. sadece will'i birazcık seviyormuş, onu da görmüş olduk.

    david lee adamım yine çakallığını gösterdi ve canning'in karısını şıp diye yakaladı. her hayınlık beklenir bu canning'den. iş hayatımı aile hayatıma karıştırmam da bilmemne. sen onu benim külahıma anlat. başka firma mı yok ulan?

    kalinda'ya hiç değinmeyeceğim. zaten sevmiyordum, overrated bir karakterdi. bu kadar abartılmasa da dizide kalsa olurdu ama gidişine çok da üzülmedim. kısık sesinden, karşısındakinin ağzına ağzına girmek suretiyle yaptığı güç gösterilerinden baygınlık gelmişti zaten. bişıp bunu kesin öldürür demiştim ama cary'e kıyamadılar galiba. bişıp da çok karizmatik bi kötü adamdı be. pembe gömlek-pembe kravatları ve bembeyaz dişleri her daim gözümü alıyordu.

    yazılacak çok şey var. giderayak alicia'yı biriyle çiftleştirseler iyiydi. hepten uyurgezer gibi hayal görmeye başladı kadın. bu arada 6x14 çok iyiydi evet. hiç ilgi göstermemişsiniz sözlükçüler. sevişmeli kısımları olsun, richard dawkins olsun gayet farklı bi bölümdü. alicia kampanya yöneticisine meyledecek derken genç arkadaşımız alicia'yı kocasıyla gördüğü an gurur yaparak ortamdan uzaklaştı. "ben sizin bu godoş hayatınızı kaldıramam" falan mı dedi içinden kimbilir.

    --- 6. sezon spoiler ---
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap