7 entry daha
  • en az 5 kere izledigim bu extreme filmin konusu ozetle $oyledir;

    ibo beykoz-sariyer arasi motor cali$tiran bir vatanda$tir.. yaninda buna yalakalik icin dunyaya gelmi$ bir elemanla yine ayni yav$aklikta davranan en az 15 ya$ buyuk yilmaz koksal cali$makta, yolculardan para falan toplamaktadirlar. bu esnada ibrahim erkal'in sevdigi hatun da millete masaj falan yapmakla ekmek kazanan gariban ve cok guzel bir hatundur.

    ibrahim erkal'in o taranmami$ sac ve 24 saat kirli yuzle o hatunu nasil kaldirmi$ oldugunu 5 izleyi$imde de sorguladim cozemedim.. hayir adamda para da yok..

    gel zaman git zaman hatun garibanliktan manyakla$ir.. bir de yakin arkada$i evlenir, kocasindan dayak yer olur.. bizimkisi iyice kafayi yer hayat mi lan bu diye.

    bu esnada ibrahim erkal'i yilmaz koksal'in oynadigi karakter imcdeki bir tanidigina goturur kaset doldurtur.. ibram bu i$e sevinedursun kizarkada$i bu hayatin boyle gitmeyecegine karar verir.

    birgun ibrahim erkal motoruyla tura cikartir hatunu, evlenince ba$larini sokacagi evi gosterir.. kopek kulubesi tadindaki dunyanin bu en igrenc evi kar$inda hatun balatayi siyirir, postayi koyar.

    devreye ilerleyen ya$inin son demlerinde engin koc girer.

    engin koc, babasinin i$leri kotu gitse de sikinde olmayan tam bir zengin picidir.. annesine masaja gelen bizim hatuna feci yazar. yav$aklikta sinir tanimaz..

    kari da dunden megilli zaten bu muhabbetlere, salar kendini.. bir gun beykoz cimlerinin ustunde muhabbet ederken ibrahim'le a$k olayini bitirir.. elemana postayi koyar ve engin koc'a yazilmaya ba$lar. beraber eve falan cikarlar.

    evet dogru tahmin ettiniz ibrahim yikilmi$tir tabi.. dikkatli okuyucular ibrahim'in imc'ye kaset biraktigini hatirliyorlardir; bu kaset tutar.. ibrahim hizla $ohret basamaklarini cikmaya ba$lar. hemen iki yalakasiyla beraber uc ki$i kaldiklari evi bo$altirlar. ama ibo evden kopamaz ve evi satin alir.

    filmin vurucu sahnesi de buradadir. evi bo$altirken hatun icin aldigi gelinligi yanina almaz ibo.. eve yeni yerle$ecek olan genc cifte dugun hediyesi olarak verir gelinligi.

    sonrasinda ibrahim hizla unlu olur, engin koc'un pederi kumara iyice kaptirir i$ler kotu gider.. ibrahim erkal engin koc'un kizkarde$iyle yatacak olur son anda kendini tutar vazgecer.. sonra da eski hatunuyla beraber engin kocun kaldigi yazligi satin alir bunlari kapidi$ari eder..

    bu noktalar bayagi bayiktir kanal degi$tirmeden izledigimi hatirlamiyorum. bunu yonetmen de farketmi$ olacak filmin sonuna deli bir final ekler.

    onu da izleyen gorsun artik.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap