1329 entry daha
  • şu hayatta en çok istediğim şeyler listemin ilk sırasında siyah pullu, geniş kanatlı bi' ejderha varsa ikinci sırasında da vodafone arena'da maç izlemek var. üçüncü dördüncü sıralarda da şampiyonluk görmek, ilk maçı nereden izlersem oradan kombine almak falan var zaten. ben ilk defa gittiğim bi' kafede hangi masada oturursam bi' daha hep orada oturan takıntılı bi' insanım, masadan müşteri kaldırmışlığım var ama konu bu değil şimdi. ne diyordum, vodafone arena'da maç izlemek...

    geçtiğimiz şubat'ta doktorların ameliyat olmazsan çok yaşamazsın bu kalple dedikleri kalple tam 7 aydır yaşıyorum. üstelik tek bir maç bile kaçırmadım. maç sonu streslerine, kura cenabetliklerine, hatta ve hatta 26 şubat 2015 beşiktaş liverpool maçına bile dayandım. konya maçında kornerden gol yeyince bi' fenalaşmıştım ama formamı giyip arena'ya maça gitmeden ölmeye hiç niyetim yok.

    yani yok derken en kötü ihtimalle, baktım ki iyi değilim inşaata gider orada çalışan işçilerle kola kutusu ezip ya da ne bileyim pet şişeye kum doldurup kendi aramızda bi' maç yaparız, onu izlemiş olurum. gelmişken vinç kullanırım, elektrik işlerine bakarım, kablo çekerim, beton falan dökerim. belki stadımız daha çabuk biter, bi' faydam dokunur. bi' de şey yaparım, boş bulduğum bi' yere 1 puntoyla "fazlaejderhasiolanvarmi was here" yazarım. zaten hayatta da bırakmak istediğim hepi topu iz bu kadar.

    canım sıkkınken yayın olduğu zamanlarda inşaat yayınını izliyorum, olmadığı zamanlarda son hâli fotoğraflarına bakıyorum. 19 mart'ta açılacak haberleri çıkıyor. yapmayın etmeyin. bitirin artık şu stadı gözünüzü seveyim. neyse daha fazla yazamıycam şimdi sol kolum uyuşuyor.
3847 entry daha
hesabın var mı? giriş yap