2475 entry daha
  • dün akşamdan beridir narcos diye bir dizi varmış ona başladım. pablo escobar' ın hayatını anlatıyor. tabii kurşunlar, bombalar, ponpalı tüfekler falan gırla. şiddetin içine düştüm ve naif yaradılışım sebebiyle evin içinde pijamalarla tedirgin bir halde izlemeye devam ediyorum bugün.

    yarım saat önce, sekizinci bölümü izlerken birden benim balkonda bir patlama meydana geldi. şaka yapmıyorum, her kelimesinde ciddiyim. balkondaki masanın üzerinde bi şey patladı.

    ayağa fırlayıp koltuğun arkasına saklandım. elime de ayağımdaki terliği aldım, her saldırıya hazırdım. düşündüm. ulan ben kokoyin kaçırmıyorum, adalet sarayı bonbalatmadım, kız kaçırmadım (ki kaçırsaydım asla zarar vermez, evlenmeyi düşünürdüm) ve başka herhangi bir suça da karışmışlığım yok. taş çatlasın geçen ay aidatı ödemedim, o da sırf bu monoton hayatıma bi renk gelsin diye. topu tüfeği 100 türk lirası kadar anarşizm. balkona kurşun sıkmalık kadar büyütülecek bir şey değildi sayın site yöneticisi.

    sonra kafayı rakun gibi çıkardım koltuğun arkasından. balkon masasının üzerini incelemeye başladım. dışarıdan bi şey fırlattılar ve masanın üzerindeki bi şey patladı. farkedebildiğim buydu.

    bi şey çarptı gözüme. yerde hareketsiz yatıyor. baktım. göremedim çünkü 3 derece miyopum. lanet olsun gözlük de uzağımda. risk almalıydım ve aldım da bayım. gözlüğü taktım. yerde kıpırtısız yatan nesneye baktım... çakmağı balkonda unutmuşum hınıısssını hıvrıdını !! sıcaktan patlamış menşeini siktiğim ürünü.

    bu çalkantılı hayat beni öldürecek, yemin ederim öldürecek. evlenmek istiyorum.
2896 entry daha
hesabın var mı? giriş yap