425 entry daha
  • söyleyeceğim şey spoiler sayılmaz o nedenle paniklemeyin.

    bu oyunda deniz kenarında bir kale var. önemli de görevlerden biri bunun alınması. oraya yalın ayak başı kabak gidip tam üç saat koşarak görevi tamamladım. şaka değil abartı değil tam üç saat tavşan gibi düşmanlardan kaçarak, kalenin etrafında turlayarak düşmanların ekibim ve köpeğim tarafından öldürülmesini sağladım.

    diyeceğim o ki kahramanlık falan hikaye resmen wasteland üzerindeki en dandik adam benim.

    siz benim gibi olmayın, oyunda kale lafı geçtiği anda amerikan başkanı dahil ne kadar insan varsa telefonla arayıp yardım isteyin, topla tüfekle gidin, power armorları kazak gibi üst üste giyin, tank bulun, füze bulun, uzay mekiği bulun öyle gidin yoksa rezil olduğunuzla kalırsınız.

    sünnetten kaçan çocuk gibiydim lan.

    olmaz olsun umudunu bana bağlamış dünya.

    utanıyorum.

    edit:
    merak edenler için görevin adı "taking independence" minutemen görevlerinden biri. kalenin adı da şok edici bir şekilde "fort independence"

    bir de ne vardı düşman olarak diye soran olmuş şöyle özetleyeyim;

    "adam dedim havaaaya dedim bişeyler doldu, kuşlar uçuyo kıyamet gopçak herhalde dedim o ancuazda bir elamet geldi vuuuuuuuuu! evimizi de deldi, perişan etti, yıkacağı yeri yıktı, bi anda da iş bitti."

    gülüyorsunuz ama ciddiyim resmen sokak çocuğuna döndüm. ölmemek için yediğim hamam böcekleri yüzünden enerjinin yarısını radyasyon ele geçirdi, stimpack yok, kurşun yok, kolum bacağım kırık. yolda görseniz düşman mı değil mi bakmadan el bombası atarsınız.

    dünyayı kurtarıcam diye planlarken quasimodo'dan beter oldum. çocuğumu bulsam beni eve almaz, sopayla dürterek kireç çukuruna atar amk.

    daha demin 20 tane mermi için evlilik yüzüğümü sattım onları da utancımdan kafama sıkıcam bitecek bu çile.
552 entry daha
hesabın var mı? giriş yap