698 entry daha
  • istanbul'un en siktiri boktan semtlerinde evlere biçilen astronomik fiyatları görünce gerçekliğine inanmaya başlayacağınız balondur.

    bağcılar'a bağlı güneşli'de adam sırf adına rezidans dediği için 1+1 daireye 1.500, 2+1'e ise 2.000 lira üzerinde kira talep ediyor. satın almak istesen 600.000'den açıyor ağzını. lan güneşli olm orası. vaktiyle sanayi bölgesi olan semt. istanbul'un en kalabalık en varoş mahallelerinden birisini barındırıyor. açın bakın başlığı altında neler yazıyor. toplu taşıma sıkıntı, insan profili sıkıntı, çevrede son bir kaç yılda yapılmış üç beş otel ve avm den başka hiç bir şey yok. emlak ofisine sorsan havalimanına yakın diyor. lan az aşağısı halkalı, orası da aynı mesafede havalimanına ama kiralar bunun yarısı.

    bir de insanı çok garip düşüncelere gark ediyor. arkadaş nakit 200.000 dolar param olsa gider gelişmiş bir ülkenin ucuz bölgelerinden daire kapatıp yeşil kart/vatandaşlık almaya çalışırdım. nihayetinde otoban kenarındaki bir sanayi mahallesinden daha kötü şartlar sunuyor olamazlar.

    hatta üşenmedim baktım. miami florida'da rezidans daire. 2 odalı 2 banyolu. 180.000 dolar civarında.
    http://www.homes.com/…entura-fl-33180/id-236969904/

    şimdi orası miami'nin ghetto bölgesi zart zurt diyen bir arizona kertenkelesi çıkar. kendisini evren mahallesinde çay içmeye bekliyorum.
10932 entry daha
hesabın var mı? giriş yap