25 entry daha
  • devletin yatak odasina müdahale etmesi sonucunda yapilmasi suc sayilacak eylemdir.
    ayni zamanda bence akp'nin gizli hin planlarinin ögelerinden birisidir.
    söyle ki; akparti hükümeti göreve geldiginde önce abd yoluyla ab üzerinde baski kurmaya calismistir. bu, adayligi 40 yil önce kabul edilmis olan bir ülkenin yapmamasi gereken önemli bir hatadir. abd üzerinden ab'ye baski yapmak ab'yi türkiye'den sogutucu bir hamledir, zira kopenhag zirvesi'nde de bu baskilar olumsuz sonuc vermistir.
    sonrasinda tezkere krizi yüzünden kendilerini göreve getirmis ve onlara destek cikmis abd'ye sirtini dönmüslerdir. abd dostlugu, tezkere oylamasinin ardindan milletvekillerinin birbirlerine attiklari duali, ayetli sms'lerde daha net görülmüstür.
    sonrasinda ab uyum yasalari kapsaminda bir sürü adim atilmis, türkiye ab'nin bile saskinligini gizlemedigi bir noktaya getirilmistir. bu yolla hem ab'nin beklentileri yerine getirilmis, hem de akp'nin kendi cikarlarini gözeten özgürlükcü kanunlar cikarilmistir.
    tam her sey ab üyeligi yolunda olumlu giderken, ab komisyonerlerinden genisleme ve türkiye ile ilgili olaninin ziyaretinden bir hafta önce bu anlamsiz, ab'nin demokrasi ruhuna taban tabana zit zina tartismalarinin ortaya cikmasi tesadüf degil, politik provakasyondur. böylelikle türkiye'nin üyeligine karsit taraflar "buyurun size bu mu demokratik türkiye" demek icin aradiklari bahaneyi bulmuslardir.
    sayin basbakanimiz her yerde millete ayar verip "türkiye bir islam devleti degildir; nüfusunun büyük cogunlugu müslümandir ama türkiye laik bir devlettir" seklinde beyanatlarda bulunurken diger taraftan da bu tür seriat hukukuna yakin, islami uzantilari olan yasalar cikartilmasiyla mesguldür. sonra da savunma olarak "kürtaj yasagi da ab'nin cesitli ülkelerinde uygulanmaktadir." gibisinden gülünc ifadelerde bulunmaktadir.
    kabul ediyorum, cok büyük bir komplo senaryosu; ancak akparti'nin asil stratejisi abd ve ab'yi türkiye'ye küstürüp sonra da yüzünü doguya dönmektir.
    sahsen gecen 22 ay zarfinda yasanan gelismelerden bu sonucu cikariyorum. cünkü bu hatalar gelecekte "biz dis politikada tecrübesiziz." bahanesiyle örtülemeyecek kadar büyüktür.
    isin kötü tarafi, olayi türk örf ve adetlerine, kadin haklarini savunmaya dayandirip halkin gönlünün alinmaya calisilmasidir.
    sonuc itibariyle zina, su an icin yukarida deginilen komplo teorisinin bir parcasi konumundadir ve sonuncusu da olmayacaktir.

    edit: bu entry yazildiktan birkac dakika sonra su haberle karsilasilmasi sanirim tesadüf degildir:

    http://www.ntvmsnbc.com/news/286147.asp
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap