14 entry daha
  • (uğur dündar en son gittiği yerde dayak yiye yiye kameramanla beraber ölür)

    ud: - evet, sayın seyirciler, şu an olymposdayız, kameraman arkadaşımızla beraber sizlere buradaki rezaleti gösteriyoruz..
    zeus: - lan ?..
    ud: - evet içleracısı görüntüler, her taraf yıldırım yanıklarıyla dolu, etrafta pegasuslar, unicornlar sahipsiz gezmekte sayın seyirciler..
    zeus: - ulan, şimdi ben seni..
    ud: - evet işte kendisi de geldi buraya, yüce zeus ? siz burada nasıl bir işletme yönetiyorsunuz ? yazık değil mi tapanlarınıza ? bu yanık izlerini nasıl açıklayacaksınız ?
    zeus: - !?.. eee...şey şimdi ben arada böyle atış talimi çalışırım, geçen akşam da yorulmuşum, sabah temizlerim diye...
    ud: - işte rezaleti kendi ağızıyla açıklıyor sayın seyirciler, yazık ki ne yazık. peki yüce zeus burada bu kadar hayvan geziyor, bir sahipleri yok mu ? bu kadar mı ilgisizsiniz olympos'ta ?
    zeus: - valla, benim bir alakam yok, işte bizim hanım*bakıyordu...
    ud: - evet sevgili seyirciler, sizler için arena bu rezaleti ortaya çıkardı.
    zeus: - eeeh eytere bea !! (yıldırımları savurur, ıskalar)
    ud: - ve inatla kirletmeye devam ediyorlar sayın seyirciler ! (o sırada zabıta ekibi trafik kazası geçirir ve olympos'a gelir) ve şimdi ekipler de geldi, inceleme yapacaklar tabi, evet şurada bir arkadaş var (ares'e döner), pardon sizinle konuşabilirmiyiz (ares hızlı adımlarla uzaklaşma çabasındadır, kameraya "çekme çekme" diye el hareketleri yapmaktadır) neden kaçıyorsunuz ?... (takip etmeye devam ederler) niye kaçıyorsunuz ?... konuşalım buyrun... sayın seyirciler, şimdi görüyorum sanırım zabıta ekipleri (o sırada konuşan uğur dündarın arkasına hera, poseidon ve hades vb.. toplanmış kameraya el sallamaktadırlar) olymposu mühürlüyorlar. evet... ve o da ne !? evet, zeusu tevkif ediyorlar, sayın seyirciler, inanılır gibi değil ! işte ben ve kameramanım arena farkıyla... *

    yazarın notu: ee peki "ne oldu zeus ?" diyeceksiniz, diğer tanrılar yardım etmedi mi kurtarmak için ? hayır etmediler, işlerine bile geldi hatta.

    peki müslümanlar ? cennetin olmadığı varsayılırsa ve olympos mühürlendiyse nereye gidecekler ?

    (bkz: zamaninin otesinde entrylerin gittigi yer) * * *
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap