18 entry daha
  • söz konusu günde geçtiği rivayet olan diyalog bir facebook sıçmığı olan uydurma diyaloglardan biridir zira sözde can yücel şiirinden alıntı yapılan şeyin can yücel' in şiir tarzıyla uzaktan yakından alakası olmadığı gibi söz konusu şiirin can yücel' e ait olmadığı can yücel' in kızı tarafından da tescillenmiştir.

    keza şu an elimde ispatlayabilecek doneler olmamasına rağmen edip cansever' e mal edilen o dize de bana çok ergence ve saçma gelmektedir. biranın dökülüşünü masaya koyan adam onu yazmış olamaz gibi geliyor bana.

    onun dışında bu kadar naif insanların(o kadar naifler mi bilemiyoruz gerçi) bir garsonla taşak geçmiş olması da zaten düşünülemez.

    facebook allah belanı versin.

    ve bir şey daha bu masada olan ya da olduğu iddia edilen herkes benim için iyi şairdir ancak sadece o kadardır. can yücel' i biraz ayırırım, ona olan sevgim biraz fazladır, çok ilham verici bir yaşamı olmuştur bana kalırsa ama onun dışındaki insanlar hakkında pek bir şey bilmediğimden sırf iyi şiir yazıyorlar diye onlara büyük bir sevgi filan beslemem(yani bir alandaki başarılarını hayatlarının tamamına yaymam yoksa hepsinin şiirlerini çok severim) ben. bir insanın bir alanda iyi olması onun çok iyi insan olduğunu göstermez.

    ritchie blackmore deli bir gitaristtir ama tüm grup elemanları kendisinden illallah ederler.
    roman polanski çocuk tacizcisidir.
    cemal süreya' nın karısına şiddet uyguladığı anlatılır gibi gibi....

    şimdi biraz değil baya dramatize edeceğim kabul ama iyi müzik yapan, iyi şiir yazan, iyi futbol oynayan adamların/kadınların sırf bu yönleri nedeniyle hayatın her alanında tolerans görmelerine ciddi itirazlarım var benim. benim bu hayatta şu ana kadar gördüğüm en güzel insan, bir şehit haberinde 10 saniye yer alan bir şehit anasıdır. kendisine uzatılan mikrofona ''onların da(oğlunu öldürenlerden bahsediyor) anne babaları var nasıl kötü bir şey diyem ki yavrum'' demiştir o teyze.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap