2485 entry daha
  • "are you ready?" diyen platform. yes abicim i'm ready! hanımdan izini kopardık 50 tl bütçem var amına koyacam ne kadar ucuz, indirimde oyun varsa talan edecem ulan!

    tsi 20:00 için beklemedeyim.

    edit: eğleniyor muyuz gençler :) vay amk layt selami imajı çizmişiz tabi maytap geçersiniz helal olsun. evlenince görecem oğlum ben sizi hanımdan habersiz bi çöp alabiliyor musunuz :)

    edit 2:
    dead ısland collection
    garry's mod
    valve complete pack
    olmak üzere sepeti doldurdum. bu sepet toplam 49.05 tl tutuyor. yarın yada evvelsi gün alacağım. onun için bana 0,95 tl'lik oyun tavsiye edin gençler hanım 50'ye izin vermişken limitin sonuna kadar kullanalım boşa gitmesin 0,95 :)

    debedition: ne çok benim gibi hanımdan korkan sözlük yazarı varmış. hepiniz çok iyi yürekli çok güzel adamlarsınız. parayı kahveye, kumara harcayarak ailesinin ocağını söndürmek yerine alt-üstü 50 tl'lik oyununu alıp akşamları evinde güzel vakit geçirmek isteyen. ailesine, evine bağlı adamlarsınız. karısını dövüp gündelikte kazandığı parasını almak yerine 50 tl'lik oyun için nezaketen izin isteyen adamlarsınız.

    adamlar! romalılar!
    biz de biliriz karşımızdaki insanı hiçe sayarcasına kafamıza göre harcama yapmasını. kaldı ki bahsedilen meblağ öyle uçuk bir şey de değil. alt-üstü bir rimel bir aylaynır parası! ama biz naif olmayı seviyoruz sevdiğimiz insana değer vermekten hoşlanıyoruz. kadın-erkek eşitliğini istiyoruz.

    adamlar! romalı adamlar!
    aramızda 50 tl steam için eşinden bütçe izni alamayan arkadaşlarımız var. bu naif bu güzel insanlar için 25 aralık günü kadıköy heykel'de bir direnişe başlayacağız.
    şaka lan şaka ben kopardım izni aldım oyunları. bir kaç gün benden haber alamazsınız steam'de oyun oynuyor olacağım :)

    debeye sokan naif ve güzel yürekli kocalara selam olsun. o kocaların bütçeye izin vermeyen hanımlarına da yazıklar olsun. ne istiyorsunuz? adam kumar mı oynasın, kahveye mi gitsin!

    steam id: naletcix
8935 entry daha
hesabın var mı? giriş yap