13 entry daha
  • bu filmde mevcut olan profil çizme hadiseleri için eğer psikoloji veya psikiyatri konusunda uzman bir karakterden yardım alınmamışsa, helal olsun bu senaryoyu böyle yazana ve filmi bu halde sunabilene. yardım alındıysa da helal olsun. kurban/rehine psikolojisini, aile içi ilişkilerde ezilen çocuk profilini, bireyin toplum içindeki davranışlarına yön veren çevresel olaylar sonucunda ortaya çıkması muhtemel sonuçları bu kadar başarılı bir şekilde ortaya koyan çok fazla film görmedim(ben görmedim, ama belki vardır da ben bihaberimdir).

    oyuncuların ufak tefek hatalarını gözardı edersek, üstlerine geçirecekleri karakter kisvelerinin öylesine güzel oturmasını sağlamışlar ki, insan "acaba kendi karakterlerinde değişiklik yaparak mı bu hale geldiler de böylesine güzel canlandırıyor?" diye kendine sormadan edemiyor. ha, kendime sorsam ne kazanırım? hiçbir şey, ama olsun, ben yine de sorayım.

    neyse, uzatmadan söyleyeyim ki; her kolleksiyoncunun, her sinefilin arşivinde bulunması gereken, gayet lezzetli bir filmdir efenim.
137 entry daha
hesabın var mı? giriş yap