159 entry daha
  • yazılan eleştirilerden sonra dersimi aldım. bundan sonra yeni yılda sadece victoria's secret defilesi izleyeceğim. viyana filarmoni'nin popüler başlık olmasında payım olduğu için çok özür dilerim. sonuçta uzmanların da dediği gibi klasik batı müziği bizim neyimize.

    eroica'yı 4 şubat'ta cso da çalacağı için, te viyana'ya gitmeyip burada dinlerim diyordum. halbuki onu viyana'da dinleyemediğim için tabii ki viyana'nın yeni yıl konserini de dinleyemem. böyle ara sıra çıkıp bana ve diğer kendini bilmezlere haddini bildirin. lütfen bak. sizin çok değerli yorumlarınız olmadan eksiğiz. siz olmasanız bize gerçek batı müziğini kim öğretecek. hepimiz köprü altında yaşayan, entry girecek kadar okuma yazma bilen balicileriz normalde. siz demezseniz strauss'ları falan bilemeyiz biz. onları neden yeni yıl konserinde çalıyorlar anlamayız. haz falan alırız cahil cahil.

    seneye yeni yılda hakan altun falan dinlerim diyorum. ama nolur batı müziğinden elimi çektim diye ihmal etmeyin beni. yine gelip her şeyime karışın. ben anlamam, ben cahilim, şov yapmayı bilirim sadece.

    ama sizler öyle misiniz!
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap