160 entry daha
  • icra olarak tabi ki degil ama icerik olarak bulunabilecek en y.rak gibi konser programi olan yilbasi konseri vesilesiyle de olsa ekside hot topic olmasini sevgiyle karsiladim. klasikmuzukseverlere laf etmeyin 6 yasindan beri anamiz agliyo. gir bak millet nasil dokturmus ne analizler patlatmis ekside, okuyan yok. sak sak yilbasi konseri konusulunca gucumuze gitmesi dogal. o kadar naz olsun. cekiverin bi zahmet.

    o diil de bu her senenin en unlu konser serisine soyadi strauss olan herkesi aliyolar ne bicim bi sistem anlamadim. eduard strauss kim amk?
    zamaninda karajan bile yönetmisti bu sikko konserleri o bile bi punduna getirip araya richard strauss sokamadiydi hey gidi. adi richard olmayan her maymun saksakcisi strauss'u al, babayi alma. kim ilk aydi da ambargo koydu acaba? karajan eminim trollemek icin denemistir. bi patlatabilseydi tarihin en eglenceli konseri olurdu herhal, ayilana gazoz bayilana limon. her klasikmuzuksever'in islak ruyasi. "bu da strauss abicim, ilk johann'in enistesinin eltisinin gorumcesi, ayrica finalde iyi saklatiyo" diye verecen metamorfozeni smokinle gelen gebeslere, sonrasi mefta-morfozen. karaborsa bilete verdikleri iki bin avro da yeni yillari da rezil olacak. gozyasi, korku ve hicran.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap