2738 entry daha
  • içi kötülükle ve pislikle dolu olanların masturbasyon malzemesi haline gelen çocuk.

    masum muydu? benim görüşüme göre hayır.

    bilinçli şekilde mi öldürüldü? hayır.

    öldürenler suçlu mudur? evet.

    öldürenler ceza almalı mıdır? evet.

    berkin elvan'ın yaptıklarının cezası ölüm müdür? kesinlikle hayır.

    meseleyi bu şekilde netleştirelim.

    yalanlar üzerine kurguladığınız "masum ve melek berkin elvan'ı" biliyoruz, nasıl bir çocuk olduğunu da, neler yaptığını da. zaten tüm bu kurgunuz berkin elvan'a üzüldüğünüz için değil, onu saptırarak ve kandırarak soktuğunuz karanlık yolu aklama çabanızdan kaynaklanıyor. siz berkin elvan'a üzülmüyorsunuz. siz sadece kendi karanlığınızı, suçunuzu, hatanızı aklamaya ve saklamaya çalışıyorsunuz.

    ben berkin elvan'ın müttaki insanlarla tanışıp, onlarca yönlendirilip, masum ve erdemli bir hayat yaşamasını, daha o küçücük yaşında kendisini kandıran karanlık insanların arasında değil bilimle sporla veya sanatla hemhal olmasını isterdim. ama berkin'i kandırdılar. bilgisayar oyunlarında görmesi gereken yerlerin içine acımadan o çocuğu soktular. karanlıklarına alet ettiler. bir çocuğun hayatını hem madden hem de manen yaktılar.

    bir kör kazaya kurban gitti sonuçta berkin. arkadaşlarıyla oynaması gerekirken kendi karanlıklarına çekip ellerine maytaplar, torpiller tutuşturup sokaklara saldılar kötülükten kalpleri kararmışlar.

    sonra günahlarını bilircesine yaktılar yasin'i, öldürdüler savcı kiraz'ı berkin'i karanlığa itenler.

    katlanamadılar, yasin gibi bir çocuğun varlığına. berkin'in olması gerektiği gibi bir çocuğa. önce defalarca bıçakladılar, hırslarını alamadılar balkondan attılar, yetmedi kamyonla üstünden geçtiler, yetmedi yaktılar. karanlıklarının içindeki katil açlığını hiçbir şey söndüremedi.

    "biz de sizi seviyoruz" naraları altında karanlık ruhluların, savcı kiraz'ın kafasına sıktılar. berkin'in davasını hızlandıran, ölümündeki karanlığı aydınlatan savcıya bulaştılar.

    berkin elvan'ın adını ağzınıza almaya hakkınız yok. masum olması gereken bir çocuğun masumiyetini bozan siz karanlık ağızlıların berkin'in adını ağzına almaya hakkı yok.
611 entry daha
hesabın var mı? giriş yap