• müşteriyi gerizekalı yerine koyan sözde müşteri hizmetleri. olayın anlaşılması açısından günü gününe yaşadığım sorunları özetleyeceğim ve size neden vodafone net'e bulaşmamanız gerektiği hakkında çok gerekli anekdotlar vereceğim.

    25.12.2015 cuma, adana'ya bağlı bir ilçede vodafone bayisinden başvuru işlemleri yapılır.
    29.12.2015 salı günü alt yapı kontrolleri ttnet tarafından yapılır zaten önceden de adsl bağlantısı kullanıldığı için alt yapı ile sorun yoktur. (ttnet aboneliği iptal edildiğinden hat zaten çekili vaziyetteydi.)
    31.12.2015 perşembe günü zor bela mh ile görüşülür hat çalışmalarının ve kontrollerinin yapıldığını bilal'e anlatır gibi anlatmakta müşterinin asıl sorularını görmezden gelmektedir.
    yılbaşı
    02.01.2016 mh ile görüşmemizde altyapı kontrollerinin sürdüğünü modemin ise kısa süre sonra kargoya çıkacağı söylendi.
    03.01.2016 ve modem kargolanır.
    04.01.2016 mh temsilcisiyle tartışmalar sonrası zar zor modem (bkz: mng kargo) gibi rezil bir şirkete verilmiş. kargodan haber beklemem gerektiği söylenir.
    07.01.2016 mng kargo ayrı bir rezalete imza atarak kozan şubesinden bulunduğum ilçeye kargoyu hava şartlarından çıkaramayacaklarını söyleyip tarih olarak 12.01.2016'yı vermiş dalga geçer gibi beğenmiyorsanız siz şubeye gelip alıverin diyerek iyice rezilliklerine yüzsüzlüklerini de eklemiştir.
    09.01.2016 ve bugün vodafone bayi - mng kargo çıkmazı bulunduğum yerdeki vodafone bayisinden mecburi modem teminiyle son bulmamıştır. bu sefer mh bizim yolladığımız modemi kullanacaksınız başka modem olmaz uyumsuz demesiyle rezaletin ortasında bana sinir krizleri yaşatmıştır.

    özet geç derseniz; ne kadar kötü olursa olun ttnet kullanın. ne kadar ucuz olursa olsun vodafone'nun size sağladığı hiçbir servisi ürünü kullanmayın, kullandırtmayın.

    not: öğretmenim zh dedikleri görevi ifa eden sürgün bölgesinde birinin başına gelebilecek en kaba tabirle "bunlar ne ki dur sen" dedikleri vaziyetler ihtiva eden entry'i şurada bitiriyorum. son gelişmeleri editlerim.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap