8 entry daha
  • beceriksizlik konusunda dinayet ve milli eğitim bakanlığı ile yarışmakta olan tüzel kişilik.

    adamların merkez ofisi bile telefonlara cevap vermiyor. sinyal sesinden sonra mesaj bırakacakmışız.

    onu geçtim mağazaları var bunların. arıyorsun lütfedip açarlarsa... izmir mağazası açıyor telefonu, hakkın yemeyelim onların.

    onlar da diyor ki, biz ürünleri istiyoruz ama iki haftada bir perşembe günü geliyor ürünler. uzun süredir de çeşit yok. biz çok söyledik ama göndermiyorlar...

    lan altı üstü lego alıcaz hediye olarak. onu bile satamıyorsunuz!

    bakın benden bu firmanın yetkililerine tavsiye. bence o satmaya çalışıp satamadığınız legolar var ya. hah! onları satmadan önce açın kutuları da biraz oynayın legolarla. zeka seviyeniz de artış olur biraz. sonrasında da belki satış nasıl yapılır, ürünler yurt dışından nasıl getirtilir, zekaen azıcık ilerleme sağlarsınız.

    bazen şunu da düşünmüyor değilim. bunlar legoları getirtiyorlar yurt dışından, satış yapmak yerine sabah işe gelip akşama kadar legolarla oynuyorlardır belki.
    ya da legoları görünce bunları nasıl satıcaz diye düşünüyor olabilirler.

    her iki ihtimalde de bu firmanın yöneticilerinde zeka geriliği olabilirliği kuvvetle muhtemel zira lego markasının türkiye distribütörü, bunlar getirtiyor ürünleri ülkeye. ya da getirmeyi beceremiyorlar. getirseler de satamıyorlar. internet sitelerinde legonun hangisine tıklarsanız tıklayın stokta yok yazıyor.

    madem öyle, kaldır abicim internet sitenden bu oyuncakları. madem satmayacaksın, bırak ülkede bilen biri yapsın bu işi. değil mi?

    not:lego almak isteyenler amazon.com'a göz atsınlar. 75 avro altı ürün getirtmek mümkün. bu firmadan daha ucuza temin etme imkanınız var. ayrıca bu firmanın oyuncak getirmesi 6 aydan uzun sürüyor. izmir mağazası aradığım oyuncağın 4 aydır ellerine ulaşmadığını söyledi. amazon ile 12-17 günde elinize ulaşabilir.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap