1010 entry daha
  • film beklentimi tamamen karşıladı.

    --- spoiler ---

    içinde geçen atmosfer ve çekim açıları watchmen'i sıklıkla hatırlattı. görüntü yönetmeni de aynı yani larry fong. ondan olabilir. filmde gerçekten her kare tablo gibi, zack snyder farkını ortaya koymuş.

    filmde en sevdiğim sahne ise batman'in rüyasındaki çöl sahnesi. trençkot müthiş havalı durmuş üzerinde. onun ve superman'in insan öldürmesine bayıldım. ve ardından flash'ın sahnesinde ağzım açık kaldı. injustice'e selam çakmışlar sanırım. ezra miller müthişti ama o sakallar gidecek flash efendi.

    oyuncuların hepsi muazzam oynamış. özellikle ben affleck'in izlediğim filmleri arasındaki en harika performansıydı. tam bir bruce wayne olmuş. henry cavill bildiğimiz gibi ve superman'e tam oturan bir tip. wonder woman'ı fazla rolde göremedik onda kararsızım. lex'in oyunculuğunu beğensem de karakteri çizgi romandaki alıştığımız ağırbaşlı lex olmadığı için pek içime sinmedi.

    aquaman, cyborg ve özellikle flash'ın cameolarını izlerken zevkten dört köşe oldum. işte sinematik evrenlerde görmek istediğimiz hareketler bunlar bravo.

    çizgi romanlardan ve animasyonlardan dc comics'i sıkı takip eden biri olarak gayet yeterli ve istediğim gibi bir filmdi. özellikle çizgi romanlardan birebir alınmış sahneler çok heyecanlandırdı. zack snyder'in çizgi roman hayranı olduğu çok belli. superman'in nükleer bomba vurunca yüzünün gözünün solması tdkr'e, batman'in rüyasındaki s armalı askerler ile o superman karakteri injustice'e ve parademonlar ile omega sembolu direkt olarak darkseid'a göndermeydi. bayıldım.

    doomsday'in ise kemikleri belirginleşmeye başlayınca bildiğimiz haline gelecek diye bekledim ama olmadı. sağa sola pata küte vurması izlerken hem yordu hem beni pek etkisine alamadı. filmin tek olumsuz yönü buydu benim için. harcandı karakter ama örnek olsun ilerideki kötüleri düzgün kullanırlar umarım.

    çizgi romanda da olduğu gibi doomsday ile çarpışıp ikisi birden öldü ve superman'in siyah tabut üstüne gümüş renkli sembolü yine birebir uyarlanmıştı.

    8/10

    --- spoiler ---
1042 entry daha
hesabın var mı? giriş yap