4 entry daha
  • hayatına 1 saniyeliğine de alsan gözlerine baktıkların sende bir parça bırakır. o parçayı atamazsın. ileride umurunda olmasalar da o parça öylece kalır. irili ufaklıdır bu parçalar, zamanla erozyona uğrar, ufalır ve en küçük halinde sabit kalır. tamamen yok olmaz.
    arzuların, şehvetin, beklentilerin ne olursa olsun, hatta bencilce olduğunu düşünüp, yaralar bırakacağını bilsen de istediğine dürüstçe ya da maskeli balo ile ulaşırsın genelde. hiçbir zaman gözlerine baktığın kimselerin kötü olmasını istemezsin içten içe. bu da sen de saklı kalır. bunu ifade edemeyecek duruma da gelebilirsin. son konuşmalarını ne kadar yaparsan yap, içinde hala son konuşma vardır. masumiyete erişme çabasıdır. umurunda olmadıklarına dahi.
    kafanı kaldırıp baktığında hayatın anlamını merak edecek kadar vaktin olmadığını gördüğün gibi hayatta kalıp, gerçeklerle uğraşmak durumundayken de bazen bir sakinlik çöktüğünde konusu belli olmayan geçmişi düşünmekte bulursun kendini. son olarak zıbarır ve reel dediğimiz aslında tamamen sanal olan hayata döneriz.
    ruh hali de önemli tabi. sen bir çok şey ifade ettiğini sanıyorken, senle aynı frekansta olmayanların yarısında sıkılıp bıraktığı bir iç dünyan oluşmuştur belki de.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap