1 entry daha
  • ilk fragman yayınlanmış:
    https://youtu.be/fcxvltg_jro

    görünce bir heyecanlandım. uzun zamandır bu tip projelere aç, türk dizi-film söktürü. güzel bir iş gibi duruyor ama yapım ve yayın olarak günümüz projelerinden çok farklı bir yol izlemişler. bir iş üzerinden çok fazla risk alınıyor umarım başarılı olurlar.

    fragmandan anladığım kadarıyla zor ama ilginç bir konu seçilmiş. oyuncu olarak da sürekli mehmet günsür lanse ediliyor, dışında kalan kısım vasat olacakmış gibi duruyor. mistik bir anlatım var, burada kullanılacak görsel efektler ve sesler çok önemli, fragmandaki sahneler biraz basit kaçmış gibi duruyor. o sahnelerde vikings dizisindeki gibi bir iş çıkartabilirlerse mükemmel olur ama bir internet dizisinden prodüksüyon olarak fazla bir şey beklememek lazım tabi.

    bu yapımı kurtaracak şey ise senaryo ve kurgu olur bana göre (mehmet günsür dışında tabi). bunu kotarabilirlerse hem izlenebilir güzel bir dizi yaratmış olurlar, hem de bundan sonra böyle bir iş yapmak isteyenlerin önünü açmış olurlar.

    son olarak websitelerini (http://www.kanaga.tv/) de ziyaret ettim işi anlamak için ama orada da ne yazık ki çok fazla bilgi bulamadım. neyse takibe aldım, başlamasını heyecan ile bekliyorum, başarılar.

    websitesinden kopyala yapıştır:

    http://www.kanaga.tv/

    "kanaga nedir?
    kanaga, mehmet günsür’ün başrolünde oynadığı bağımsız bir internet dizisidir. dizide, 38 yaşında bir kuantum fizikçisi olan mardin tamay’ın yaşam yolculuğunu takip ederken karşılaştığı doğaüstü ve insan bilincinin sınırlarını aşan dünyayı keşfe çıkarız. mardin, dünyaca ünlü bir arkeolog olan ve 30 sene önce öldüğü sanılan babasını ararken kendisini ve güçlerini bulacaktır. gittiği her yerde, açıklanması güç olan, ezoterik ve büyülü yaşantıları deneyimlerken aynı zamanda aşk ve gerçekle karşılaşacaktır.

    kanaga : ne yapmak ister?
    kanaga, akıllı telefonlarla büyüyen jenerasyonlar için düşünülmüş yeni tür bir hikaye anlatıcılığıdır: macera biçiminde, çizgi roman dna’sına sahip bir insanlık yolculuğu.
    kanaga, farkındalık yaratarak, insanların soru sormasını teşvik ederken doğa ile kurduğumuz ilişkiye dikkat çeker.

    kanaga’yı yaratanlar kim?
    kanaga; istanbul ve roma’da yaşayan, daha önce bir çok uzun metraj film, belgesel, kısa film ve reklam filmine imza atmış filmcilerin kurduğu nnaco yapımın bir projesidir:
    biz, yeni fikirler üretip, bu fikirleri dünya seyircisiyle çevrimiçi paylaşmak isteyen; yapımcılık, yönetmenlik, müzik, dublörlük, özel efekt, grafik tasarım, yazarlık, oyunculuk gibi bir çok farklı alandan gelen bağımsız bir ekibiz.

    sizden ne bekliyoruz?
    destek! kanalize ol ve kanaga’yı seyret. tanıdıklarına bizden ve diziden bahset. topluluğumuzun bir parçası ol: www.kanaga.tv ve youtube kanalımızı takip et. sosyal medyada bizi izle ve bölümler hakkında yorum yap. bizim sesimize kendi sesini kat, çok yakında senin için sürprizlerimiz olacak."
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap