215 entry daha
  • meşhur bir avcı hikayesidir..

    avı ile ayı dostlarmış. gel zaman git zaman araları bozulmuş. avcı ayıya ağzın kokuyor demiş, kavgaya tutuşmuşlar, avcı ayıya baltayla saldırmış. yıllar geçmiş, ayı ile avcı karşılaşmışlar. ayı demiş, baltayla saldırmanın acısı geçti iyileştim ama bana söylediğin o sözü unutamadım. dil yarası geçmedi.

    işte burada baltayla saldırıp kısa süreli geçici hasar veren erkektir. sözle saldırıp ömür boyu kalıcı hasar veren kadındır.

    kadın acımasızdır. meriçler, feministler ve fanusta yaşayanlar dışında herkes bilir bunu. kadın evladı dışında kimsenin gözünün yaşına bakmaz. seni kullanır, senin ruhun bile duymaz. ve sana yeri gelince öyle bir şey yapar ki ömür boyu ayağa kalkamazsın.

    kadınlar menfaati olmadan neredeyse hiçbir şey yapmazlar. arkadaşlıkları ilişkileri flörtleri her şeyi çıkar üzerine kuruludur. bir erkekle flört ederken kendisi 1 verirken, 10 alır. bunu o an için anlayamazsınız, geriye dönüp baktığınızda kullanılmış olduğunuzu görürsünüz.

    kadın zayıftan güçsüzden tiksinir. hele ki bir erkek ise bu insan yerine bile koymaz.

    kadın-erkek ilişkilerindeki bozulmuşluğa bakarak bile kadınlar hakkında fikir edinebilirsiniz zira burada kuralları koyan arz talep dengesini yaratan kadının kendisidir.
256 entry daha
hesabın var mı? giriş yap