4 entry daha
  • (bkz: adrian san miguel/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı west ham united'da forma giyen 1987 (29) sevilla doğumlu kaleci.

    real betis altyapısı tarafından yetiştirilip, yıllar yılı a takıma çıkmak nedir bilmemiştir. yaşıtları çoluğa çocuğa karışıp, evlatlarını real betis altyapısına yazdırdıkları vakit, 25 (!) yaşında a takıma yükselmeyi başarmıştır.

    kariyerindeki ilk sezonuna (2012/13) eşek kadar adam olarak (25) sıfır maç tecrübesiyle başladı ama geçerli bir performans ortaya koydu. hatta o sene (2012/13) takımı real betis'in 7. olmayı başarmasındaki rolü de büyüktü.

    real betis'in kendisini yıllar yılı altyapılarda, kulübelerde unutmasından tiksinmiş olacak ki, sene sonunda takımının yeni kontrat teklifini reddetti.

    26'sında (2013/14) bonservis bedelsiz premier lig takımı west ham united'e geçti. yarım sezon kadar finli veteran kaleci (o zamanlar 38 yaşında olan) jussi jaaskelainen'in yedekliğini yaptı. 2014 devre arasında ise yaşlı osuruktan eldivenleri kapıp, o gün bugündür (2,5 sezondur) west ham united kalesini korumakta. fena da performans göstermiyor.

    jussi jaaskelainen ise 41 yaşında olmasına rağmen, ingiltere 1. ligde (ingiltere 3. kademe ligi) wigan athletic formasıyla şampiyon olmanın tadını çıkarıyor. ona da ayrı helal olsun.

    ----------------edit-----------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: west ham united/@ceyar i kim vurdu)
    --------------bonus----------------
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap