121 entry daha
  • (bkz: lucas leiva/@ceyar i kim vurdu)

    liverpool fc'de forma giyen 1987 (29) berezil doğumlu şaşasız defansif ortasaha.

    --- lucas leiva bölüm 2 ---

    bu sezon (2015/16) liverpool fc'deki 9. yılında (çoğu zaman ki gibi) yine rotasyon oyuncusu oldu.

    takıma ilk katıldığında mevkisinde xabi alonso ve javier mascherano gibi efsaneler bulunuyordu, varın ne kadar zamandır liverpool fc'de siz düşünün. bunca yıl kadroda bulunmasına rağmen liverpool fc formasıyla sadece 1 kere kıytırık ingiltere lig kupası (2011/12) kaldırabilmesi, takımının son yıllarda ne denli başarısız olduğunu kanıtlar nitelikte.

    ekim ayı gibi (2015/16) takıma rockçı (bkz: jürgen klopp/@ceyar i kim vurdu) katıldı. sarışın berezil topçu, alman hocanın taktiğinde sabit (bkz: emre can/@ceyar i kim vurdu), sakat olmadığı zamanlarda (bkz: jordan henderson/@ceyar i kim vurdu) (kaptan) ve 2. kaptan (bkz: james milner/@ceyar i kim vurdu)'la defansif ortasaha ve ya taktiğe göre merkez ortasahada forma için rekabet etti. kendisi bu 4'lünün en zayıf halkası olarak düşünülüyor. lakin takım 3'lü merkez ortasahayla oynadığında doğal olarak ona da iş düşüyor ve arkadaşlarına göre daha defansa gömülü bir görevle ilk 11'de oynuyor.

    4-5 yıldır her sene kendisi hakkında (iştisamsız futbolu ve yetersizliği bahane edilerek) transfer dedikoduları çıkar, kendisi ise oralı bile olmadan gelecek sezonda karşımızda olmaya devam eder. bakalım ev sahibi 'ismail jürgen klopp', sezon sonu 'memnun lucas kaygısız''ı alt edip, tesislerden atabilecek mi? yaman kiracı, ev sahibini bastırırmış derler; sarıbasan topçunun bu sene de tesisleri terk edeceğini sanmıyorum a dostlar.

    ---------- bonus ------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: liverpool fc/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ------------

    ----- 2018-07 edit ------
    takımda geçirdiği 10 senenin ardından nihayet 31'inde (2017/18 - 5.5m €) ss lazio'ya gönderildi. orda da memur performansına kaldığı yerden devam etti.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap